fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 03 Ianuarie 2020

Doi ratoni au devenit celebri pe Facebook şi alte reţele de socializare de pe Internet în ultimele ore, după lansarea unui clip video, numit "Don't move, he can't see us”, cu o scenă amuzantă: au fost descoperiţi în timp ce invadau o casă pe timp de noapte.

Publicat in Panorama
Un bărbat a făcut, vineri, o descoperire macabră în Iaşi, după ce a văzut corpul unei femei decedate pe un câmp din apropierea unui cartier ieşean. Femeia era dezbrăcată şi plină de sânge, scrie „Adevărul”.

Publicat in Social
Un secretar de stat din Ministerul Transporturilor a fost prins băut la volan, informează realitatea.net.

Publicat in Justitie
O anchetă internă a fost demarată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, după ce pe un culoar al unităţii medicale, în zona Secţiei Radiologie, două pisici au căzut din tavan peste pacienţii care aşteptau pe hol, în condiţiile în care din plafonul fals lipseau unele bucăţi de rigips.

Publicat in Sanatate
Mai multe tinere din SUA au fost păcălite să joace în filme porno distribuite masiv în mediul online, a decis un judecător american. Potrivit deciziei judecătorești, 22 de femei vor fi despăgubite cu 12,8 milioane de dolari. Astfel, fiecare dintre cele 22 de tinere vor primi între 300.000 și 550.000 de dolari.

Publicat in Panorama
Medicii de la Clinica de Oftalmologie a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi au efectuat două transplanturi de cornee, în urma cărora două femei şi-au recăpătat vederea.

Publicat in Sanatate
Primăriile, universităţile şi ambasadele vor trebui să utilizeze doar denumirea oficială a ţării: Netherlands – Ţările de Jos.

Publicat in Panorama
Doi copii din comuna Duda, județul Vaslui, au fost găsiți inconștienți, pe stradă, cu o sticlă de coniac lângă ei. O ambulanță i-a dus la spital în comă, apoi salvatorii au fost chemați să preia încă un copil care a exagerat cu alcoolul.

Publicat in Moldova
Polițiștii au reușit să-l identifice pe bărbatul care joi a accidentat grav un copil pe pârtia de schi de la Sinaia. Copilul a suferit un traumatism la coloană.

Publicat in Social
Un tânăr din Iași a fost surprins de polițiștii locali în timp ce își făcea nevoile fiziologice lângă bradul de Crăciun de pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2