fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 11 Decembrie 2020

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au anunţat, vineri seara, că l-au reţinut pe brancardierul de la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală care ar fi detubat din greşeală o pacientă cu COVID-19 internată la Secţia de Terapie Intensivă, femeia decedând la scurt timp.

Publicat in Justitie
Un preot de 42 de ani din Coarnele Caprei a fost găsit decedat în podul locuinței sale din municipiul Iași, informează Ziarul de Iași. Acesta s-ar fi sinucis prin spânzurare.

Publicat in Social
Un profesor de chimie din Alexandria a fost filmat în timp ce jigneşte o elevă în timpul orelor online. Imaginile au apărut pe reţelele de socializare, vineri dimineaţă.

Publicat in Educatie
Magistraţii Curţii de Apel Timişoara au decis să respingă apelul lui Ionel Boldea, cel care a ucis doi soţi într-un parc din Făget, judeţul Timiş, menţinând decizia Tribunalul Timiş de a-l condamna la 31 de ani şi 4 luni de închisoare cu executare.

Publicat in Justitie
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat vineri, 11 decembrie, alte 6.460 de infecții cu coronavirus și 168 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Poliţiştii tulceni au început o anchetă după ce o persoană a afirmat pe o reţea de socializare că i-au fost furaţi cei trei câini şi au fost ucişi, el acuzând cetăţeni vietnamezi că i-ar fi mâncat animalele.

Publicat in Social
Judecătoarea Dana Gîrbovan a devenit noul preşedinte al Curţii de Apel Cluj, în urma concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Publicat in Justitie
USR PLUS a stabilit componenţa echipelor care vor participa la negocieri în vederea formării unei coaliţii de guvernare.

Publicat in Parlament
Pacientul transferat la Spitalul Mobil de la Leţcani în urma incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ a fost externat, a anunţat vineri managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Sf Parascheva" din Iaşi, dr Florin Roşu.

Publicat in Sanatate
Un acord pentru modificarea legislației electorale între partidele care vor forma viitoarea coaliție de guvernare este esențial în opinia deputatului USR Marius Bodea, ales duminică, 6 decembrie, la Iaşi, pentru un mandat de senator din partea Alianței USR PLUS. În opinia acestuia, una dintre prioritățile legislative ale noului Parlament trebuie să îl constituie alegerea primarilor și președinților de Consilii Județene în două tururi de scrutin.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31