fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 

Items filtered by date: Vineri, 17 Aprilie 2020

Sâmbăta Mare este ziua dinaintea Paştelui şi ultima zi a Săptămânii Patimilor, în care creştinii ortodocşi prăznuiesc îngroparea trupească a Mântuitorului. În această zi credincioşii se roagă, îşi amintesc de patimile suferite de Hristos pentru mântuirea omenirii şi se pregătesc pentru ca seara să ia parte la slujba de Înviere.

Publicat in Social
Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) a descoperit fraudarea unei sume de 410.000 de euro din fonduri europene destinate unui proiect de mediu şi deturnate de un consorţiu de cinci companii mici şi mijlocii din Spania, Franţa, Irlanda şi România către investiţii într-un hotel-cazinou în Cipru, informează OLAF vineri într-un comunicat.

Publicat in Justitie
Mai multe produse expirate oferite spre vânzare într-un supermarket din municipiul Slatina au fost confiscate, iar societatea comercială a fost sancţionată cu amendă de 20.000 de lei, se precizează într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Olt, transmis vineri Agerpres.

Publicat in Social
Zona roșie din Suceava, unde a fost impusă carantina în România, este supravegheată mai nou cu ajutorul unei drone a Ministerului de Interne. Așa au descoperit forțele de ordine trimise în zonă un grup de 15 adulți, din Pătrăuți, însoțiți de un minor, care au încins un grătar la adăpostul întunericului.

Publicat in Moldova
Ambasada României la Moscova anunţă că a finalizat lista nominală a celor peste 20.000 de prizonieri de război şi civili deportaţi decedaţi în lagărele, spitalele şi obiectivele speciale NKVD-MVD, respectiv în batalioanele de muncă sovietice, şi înhumaţi în cimitire şi locuri de înhumare multinaţionale pe teritoriul actual al Federaţiei Ruse în perioada 1941-1956, potrivit Agerpres. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, au căzut prizonieri pe teritoriul actual al Rusiei circa 230.000 de militari români.

Publicat in Administratie Locala
Beneficiari şi personal angajat de la Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice Răcari au fost confirmaţi cu coronavirus - în total 41 de persoane, iar ancheta epidemiologică este în desfăşurare, informează, vineri, Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică Dâmboviţa.

Publicat in Sanatate
Meteorologii anunţă vreme extrem de caldă sâmbătă în toată ţara. Temperaturile maxime se vor încadra între 14...16 grade pe litoral și 28 de grade în sudul Olteniei. De duminică, vremea se răceşte semnificativ în toată ţara.

Publicat in Vremea
Preşedintele Consiliul Judeţean Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat de Poliție cu 5.000 de lei după ce, în plină pandemie de coronavirus, a fost prins la pescuit, alături de mai multe persoane, pe un lac de lângă Oradea. Pasztor, care este și vicepreședinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, admite că a greșit și scrie pe Facebook că nu trebuia să cedeze „acestei ispite".

Publicat in Administratie Locala
Arheologii au descoperit în apropierea Timișoarei peste 100 de morminte din epoca romană, într-un sit în care s-au identificat locuiri din trei epoci diferite.

Publicat in Social
Grupul de Comunicare Strategică a raportat, vineri, alte 19 de decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Bilanțul urcă astfel la 411 de decese.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac