fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 01 Mai 2020

O tânără de 20 de ani din Vaslui este cel mai tânăr pacient care moare de coronavirus în România. Femeia care suferea de obezitate și hipertensiune arterială venise din Anglia și plasată în carantină.

Publicat in Sanatate
Poliţiştii Secţiei Rurale Osica, din județul Olt, au descoperit, vineri, 9 persoane care petreceau împreună în aer liber.

Publicat in Social
Încă 18 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul celor decedaţi din această cauză ajungând la 744, a informat vineri seara Grupul de Comunicare Strategică.

Publicat in Sanatate
Noi decese cauzate de infecție cu coronavirus au fost anunțate, vineri, în România. Astfel, la nivel național, bilanțul negru a urcat la 723.

Publicat in Sanatate
Poliţiştii de frontieră din Timișoara, împreună cu polițiști de la I.P.J. Timiș, au desfășurat o acțiune în urma căreia au depistat doi cetățeni români care transportau într-un autovehicul, spre graniță cu Ungaria, zece sirieni care intenționau să ajungă ilegal în vestul Europei. Cei doi români sunt reținuți pentru 24 de ore și sunt cercetați pentru trafic de migranți.

Publicat in Social
Încă trei decese la două cămine de bătrâni din Galați unde este focar de COVID -19. Este vorba de centrele "Sf.Ilie" şi "Sf. Spiridon" iar bilanțul victimelor ajunge la 38.

Publicat in Moldova
Liga Studenților (LS IAȘI) solicită conducerii Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) să elimine probele orale online la susținerea examenelor de licență și de disertație, să amâne plata taxelor de școlarizare, în contextul generat de măsurile din timpul stării de urgență, se arată într-un comunicat transmis de LS. Solicitarea vine după ce conducerea instituției a luat o serie de măsuri care i-au nemulțimit pe studenţi, scrie HotNews.

Publicat in Educatie
Sorina Pintea a fost trimisă în judecată pentru luare de mită în forma continuată. DNA a pus sechestru și pe două terenuri ale fostului ministru al Sănătăţii.

Publicat in Justitie
Câteva zeci de persoane au tulburat, vineri, ordinea publică într-un cartier din municipiul Blaj, în urma izbucnirii unui scandal în care, iniţial, au fost implicaţi patru indivizi, pentru aplanarea conflictului intervenind 30 de poliţişti şi jandarmi, transmite Agerpres.

Publicat in Social
Un nou focar de COVID-19 a apărut în județul Suceava. De această dată este vorba de un cămin de bătrâni de la Mănăstirea Bogdănești, acolo unde au fost confirmate peste 70 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, informează Europa FM.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3