fbpx
Portokal

Items filtered by date: Miercuri, 22 Iulie 2020

Mă dezgustă încremenirea asta în populism, în demagogie, în bombastic şi fanfaronadă penibilă. Chirica şi Alexe sunt politicieni tineri, dar retorica lor este învechită, sforăitoare, lipsită de realism, de autenticitate, îşi subestimează publicul şi îl consideră o simplă masă de manevră.

Published in Editorial
Costel Mateiu, primarul comunei vrâncene Cîmpuri, a murit în această seară într-un accident produs între Focșani şi Bolotești.

Published in Moldova
Localitatea Gornet, judeţul Prahova, este a doua în care a fost instituită carantina zonală, a anunţat, miercuri seară, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) printr-un comunicat de presă.

Published in Sanatate
Deputatul PMP Petru Movilă face un apel la conducerea statului să aloce sumele necesare pentru construirea Autostrăzii Iași-Târgu Mureș, din cele 79,9 miliarde de euro alocate României la summit-ul Uniunii Europene.

Published in Politica Locala
Astăzi, 22 iulie, s-a desfășurat proba scrisă din cadrul examenului național de definitivare în învățământ, sesiunea 2020.

Published in Educatie
Ministerul Educaţiei anunţă că 6.480 de candidaţi s-au prezentat mircuri la proba scrisă a examenului de definitivare în învățământ. Dintre aceștia, 8 au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă, iar 433 s-au retras din motive personale. Primele rezultate vor afişate în 29 iulie.

Published in Educatie
Mai mulţi angajaţi ai Administraţiei Finanţelor Publice Argeş ar fi luat noul coronavirus după o petrecere la care au participat 20 de colegi. A fost deschisă imediat o anchetă penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Published in Sanatate
Procurorii DIICOT Buzău împreună cu ofițeri de poliție judiciară au efectuat, în această dimineață, un număr de 13 percheziții domiciliare, pe raza județelor Buzău și Prahova, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism si spălare a banilor.

Published in Social
Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase au efectuat, în această dimineață, 10 percheziții, în 4 județe și București, la locuințele mai multor persoane bănuite că ar fi achiziționat fără drept arme neletale și muniție.

Published in Social
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat astăzi 3 percheziții la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc. Individul a fost reținut.

Published in Social
Pagina 1 din 4

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top