fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 18 August 2020

Președintele din Mali, Ibrahim Boubacar Keita, și premierul Boubou Cissé au fost arestați marți seara în Bamako de militari, a declarat pentru AFP unul dintre liderii revoltei.

Publicat in Eveniment
Un incendiu puternic a izbucnit marți seara în clădirea în care funcționează Consiliul Județean și Prefectura Caraș-Severin, din Reșița. Este afectat podul clădirii.

Publicat in Social
Ne întâlnim și în această săptămână în Amfiteatrul Palas, locul în care iubitorii de teatru vin să urmărească spectacolele Ateneului Național din Iași și nu numai, în timp ce parcul devine o „sală de sport” în aer liber. Târgul Bag Expo Mineralia vine cu o gamă variată de genți, care să mulțumească și cele mai pretențioase gusturi.

Publicat in Timp Liber
Un general rus a fost ucis și alți doi militari răniți marți după explozia unui „dispozitiv exploziv improvizat" în momentul în care mașina în care se aflau circula în apropiere de Deir Ezzor, în estul Siriei, au anunțat agențiile rusești de presă, preluate de AFP.

Publicat in Eveniment
Corpul de control al ministrului Afacerilor Interne efectuează verificări la Poliţia Capitalei, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

Publicat in Social
Poliţiştii ieşeni au identificat doi bărbaţi bănuiţi de tâlhărie. Unul dintre aceştia a fost reţinut pentru 24 de ore.

Publicat in Justitie
O femeie din Cluj nu mai are voie să posteze pe Instagram sau pe Facebook fotografii cu cele două fiice ale sale fără acordul fostului soț. Instanţa i-a dat câştig de cauză tatălui, supărat că fosta soţie şi actualul ei iubit postează fotografii şi filmuleţe cu fetele.

Publicat in Justitie
Nepotul de 29 de ani al fostului președinte al Kazahstanului, Nursultan Nazarbaev, a fost găsit mort duminică, la Londra, după ce a afirmat recent că deține informații despre acte de corupție, scrie Daily Mail.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac II - Csanapalota au descoperit un autoturism marca Mercedes Benz , în valoare de 16.500 de euro, căutat de autorităţile din Germania.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Valea lui Mihai au depistat pe raza localităţii Curtuişeni, în cooperare cu Secţia 11 Poliţie Rurală Valea lui Mihai, douăzeci şi unu de cetăţeni din Irak şi Siria, care intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31