fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 26 Septembrie 2020

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, județul Timiș, au depistat trei bărbați din Albania care au încercat să treacă ilegal frontiera din  Serbia în România, pe jos, pe la „frontiera verde”, ajutaţi de un cetăţean sârb.

Publicat in Social
Imagini extraordinare cu boncănitul cerbilor surprinse de pădurarii de la Ocolul Silvic Pojorâta din cadrul Direcției Silvice Suceava.

Publicat in Moldova
Grupul de Comunicare Strategică a raportat sâmbătă alte 1.552 de infecții cu coronavirus (dintr-un total de 24.328 de teste) și 54 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Mai multe instituții bancare și de telecomunicații din Ungaria au fost întrerupte de un puternic atac cibernetic lansat de pe servere din Rusia, China și Vietnam, a anunțat sâmbătă firma de telecomunicații Magyar Telekom, citată de Reuters.

Publicat in Eveniment
Pandemia de coronavirus a schimbat modul cum se desfășoară școala în România, obligându-ne să ne adaptăm în mare viteză la noul sistem de predare și de învățare online.

Publicat in Politica Locala
Cel puţin 22 de oameni şi-au pierdut viaţa după ce un avion militar s-a prăbuşit în estul Ucrainei.

Publicat in Eveniment
Alegătorii sunt chemaţi să îşi aleagă, la 27 septembrie 2020, reprezentanţii administraţiei publice locale, respectiv primarii, consiliile locale, consiliile judeţene şi preşedinţii consiliilor judeţene. O particularitate a scrutinelor locale este aceea că dreptul de vot se exercită numai în comuna, oraşul, municipiul în care alegătorul îşi are domiciliul sau reşedinţa şi numai la secţia de votare la care este arondată strada sau localitatea de domiciliu sau reşedinţă. Alegătorii pot identifica secţia de votare la care sunt arondaţi şi adresa acesteia, accesând site-ul https://registrulelectoral.ro/ şi introducând datele personale.

Publicat in Administratie Locala