fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 13 Ianuarie 2021

Fostul europarlamentar Marian Zlotea a plecat din ţară înainte de a fi condamnat pentru fapte de corupţie. Zlotea susţine că este nevinovat, că este „o senţinţă nedreaptă" şi a anunţat că „am părăsit Romania și, la fel ca fostul meu coleg din Parlamentul European, spaniolul Carles Puigdemont, am cerut statut de refugiat politic în altă țară".

Publicat in Justitie
Două adolescente din localitatea Chiajna, județul Ilfov, au dispărut de acasă, miercuri, și nu s-au mai întors, iar mamele celor două au anunțat Poliția, care a început căutările.

Publicat in Social
Un american de origine română a fost arestat astăzi de către FBI după ce agenții federali au percheziționat locuința sa din cartierul Queens, din New York. Potrivit presei americane, Eduard Florea ar fi proferat amenințări online după atacul asupra Capitoliului de săptămâna trecută.

Publicat in Eveniment
Marian Zlotea, fost europarlamentar PDL şi fost şef al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti la 8 ani şi 6 luni închisoare pentru luare de mită, instigare la luare de mită şi trafic de influenţă, fiind acuzat că a primit de la subalterni, firme şi supermarketuri bani şi produse alimentare pentru „pomeni electorale".

Publicat in Justitie
Managerul Combinatului Siderurgic „Liberty” Galați, cel care i-ar fi dat mită 22 de tone de tablă lui Costel Alexe, a fost demis.

Publicat in Administratie Locala
Fosta şefă a DIICOT Alina Bica rămâne cu pedeapsa de 4 ani închisoare cu executare primită în 2019 într-un dosar în care a fost acuzată de DNA că l-a favorizat pe omul de afaceri Ovidiu Tender.

Publicat in Justitie
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat miercuri, 13 ianuarie, alte 4.424 de infecții cu coronavirus și 88 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Judeţul Neamţ a câştigat definitiv procesul intentat de judeţul Harghita şi municipiul Gheorgheni în ceea ce priveşte graniţa dintre cele două unităţi administrativ teritoriale.

Publicat in Moldova
Un șofer din județul Suceava a fost reținut și urmează să fie dus în instanță cu propunere de arestare preventivă după ce a lovit mortal cu mașina un bărbat, iar apoi a încercat să-și ascundă fapta ducându-l pe acesta acasă.

Publicat in Moldova
Viermele de făină a devenit prima insectă declarată sigură pentru a fi mâncată de om, a anunțat miercuri Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor, scrie The Guardian. Totuși, cei care au alergii la creveți și la acarieni ar putea reacționa și la această insectă, mai precizează sursa citată. Decizia organismului european poate deschide porțile vânzării acestui tip de produs pe rafturile supermarketurilor din Europa.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31