fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 05 Ianuarie 2021

În ultima zi a anului 2020, lui Lucian Eva, managerul Spitalului de Neurochirurgie, i-a fost retras titlul științific de doctor în domeniul Medicină. Decizia a fost luată, în unanimitate, de conducerea Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU). Există riscul să-și piardă, drept consecință, și postul de manager de spital? Pentru că, pe baza doctoratului, a devenit cadru didactic la Universitatea Apollonia și, pe baza titlului, a putut ajunge manager la Spitalul „N. Oblu”.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost rănit, marți seară, după ce a fost lovit de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul, în vârstă de 60 de ani, se pare că nu l-a observat pe tânăr.

Publicat in Moldova
Anunțul a fost făcut de Aela, fata cântărețului:  „Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate”.

Publicat in Sanatate
Marti, 05 Ianuarie 2021 19:02

Simona Halep se va vaccina anti-Covid

Într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății,  se spune că,  după ce a trecut prin infecția cu SARS-Cov 2, Simona Halep vrea să se vaccineze, acum că știe cum se simte această boală.

Publicat in Sanatate
Poliția Ilfov face verificări  după ce un copil de la un centru de plasament din Voluntari a fost bătut de paznic și amenințat cu „Salvarea”, pentru că sărea pe saltea.

Publicat in Social
Tentativă de omor, marți dimineaţă, în faţa unei pensiuni din Bascov, judeţul Argeş. Un albanez de 46 de ani, stabilit în România, l-a înjunghiat pe un amic român, de 33 de ani, cu care băuse întreaga noapte.

Publicat in Social
Polițiștii Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Suceava, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Publicat in Moldova
Poveste şocantă în Baia Mare, unde un bebeluş de câteva luni a fost găsit lângă un tomberon. Pruncul a avut şansa de a fi auzit plângând, de o femeie care trecea prin zonă şi care l-a luat imediat în braţe şi l-a încălzit.

Publicat in Social
O femeie și iubitul ei au fost înjunghiați, marți, într-un bloc din Capitală. Polițiștii îl caută pe autor, suspect fiind un fost prieten al femeii, potrivit Mediafax.

Publicat in Social
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, marţi, revocarea controlului judiciar faţă de fostul procuror Mircea Negulescu în dosarul în care este judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, instigare la represiune nedreaptă, influenţarea declaraţiilor, inducerea în eroare a organelor judiciare, fals intelectual şi abuz în serviciu.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3