fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 16 Decembrie 2021

Doi copii, de 13 şi 15 ani, sunt principalii suspecţi în cazul incendiului. La această oră ei sunt audiaţi de anchetatori, scrie „Adevărul”

Publicat in Social
Dacian Cioloș a răspuns la atacurile lui Marcel Ciolacu de pe Facebook, de joi. Liderul USR scrie, tot într-un mesaj pe Facebook, că Ciolacu „a ieșit din vizuină supărat foc pentru că i-am spus că fură curent cu numirea fratelui lui Stănescu - mecanizator agricol - la Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie”. Anterior, Ciolacu a spus despre Cioloș că „se gudura pe trepte la Kiseleff” și l-a acuzat că încasează mii de euro pe lună ca fost comisar european.

Publicat in Parlament
Curtea Constituţională a României a amânat, joi, pentru 26 ianuarie, sesizarea USR privind proiectul care aduce o serie de modificări Legii vânătorii, inclusiv în ceea ce priveşte cotele de vânătoare pentru speciile de păsări migratoare, au precizat, pentru Agerpres, oficiali ai CCR.

Publicat in Justitie
Medicii atrag atenția că șase cazuri de mucormicoză („ciupercă neagră") la pacienți care au trecut prin COVID-19 au fost diagnosticate, în doar o lună, la Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională ORL „Prof. Dr. D. Hociotă” din București, unde, în 15 ani, au fost doar patru astfel de cazuri.

Publicat in Sanatate
Pastila anti-Covid va fi utilizat pentru pacienții din grupele de risc cu simptome ale bolii. Avantajele sunt mai mari decât inconvenientele, respectiv posibile reacții adverse, pentru pacienţii care prezintă cele mai mari riscuri de a dezvolta forme grave de COVID-19. Așa își motivează decizia de a aproba medicamentul autoritățile din Danemarca.

Publicat in Eveniment
Studentul marocan bănuit ca ar fi omorât, în Iași, un coleg de la Facultatea de Medicină și pe iubita lui, urmează să fie extrădat în România în mai puțin de o săptămână.

Publicat in Justitie
S-au tras focuri de armă, în încercarea de a opri o maşină în trafic, în Suceava. Incidentul s-a petrecut în plină zi, când polițiștii au urmărit un șofer care nu oprise la semnalele agenţilor.

Publicat in Moldova
Sindicaliştii din educaţie vor participa, începând de luni, la proteste de stradă şi vor picheta sediile Guvernului şi prefecturilor, nemulțumiți de îngheţarea salariilor şi în anul 2022, informează Agerpres.

Publicat in Educatie
O anchetă de amploare are loc pe piața de artă din România, după ce sute de tablouri false de Nicolae Tonitza, Ștefan Luchian sau Nicolae Grigorescu ar fi fost vândute cu ajutorul unui expert acreditat de Ministerul Culturii. Sunt percheziții la o galerie de artă din București și la Muzeul Mihai Eminescu din Ipotești, unde lucra expertul vizat de anchetă.

Publicat in Justitie
Doi șoferi din Iași s-au luat la bătaie, împărțindu-și pumni și picioare. „Cocoșeii” au fost despărțiți de trecătorii care au asistat la întregul eveniment. Încă nu se știe exact motivul conflictului dintre cei doi.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31