fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 

Items filtered by date: Luni, 17 Mai 2021

Un un bărbat din Argeş, angajat al uzinei Dacia, a murit în fabrică, în timpul programului de lucru. În cauză a fost deschis un dosar penal. Tragedia s-a întâmplat luni seara.  

Publicat in Social
Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost pur și simplu aruncat câțiva metri în aer de la impactul cu o mașină condusă de o șoferiță de 25 de ani. Totul s-a petrecut pe o stradă din orașul Galați.

Publicat in Moldova
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, luni, 17 mai, alte 392 de infecții cu coronavirus și 48 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Senatul a respins, în şedinţă secretă, contestaţia Dianei Şoşoacă la sancţiunea care i-a fost aplicată. Șoșoacă primise un avertisment scris și prin care ea nu mai poate reprezenta Senatul în relaţiile interne şi externe pentru un interval de trei luni.

Publicat in Parlament
Momente de panică într-o familie din județul Iași, unde un copil de șase ani a fost atacat de câinele din curte, recent adus în familie de la o rudă.

Publicat in Social
Un șofer român de TIR a fost înjunghiat mortal de un atacator necunoscut pe o autostradă din Franța. S-a întâmplat într-o parcare din nordul țării, iar luni, procuratura din Amiens a anunțat deschiderea unei anchete, transmite Digi24.

Publicat in Eveniment
Un pescador cu cinci oameni la bord s-a scufundat în largul Marii Negre. Nava încărca rapane în zona Gura Portiței, când, potrivit primelor informații, a luat apă atât de repede, încât comandantul nu a mai apucat să ceară ajutor. Trupurile a trei dintre marinari au fost găsite plutind.

Publicat in Social
Conducerea PNL a luat act, luni, de suspendarea lui Costel Alexe din funcţia de preşedinte al liberalilor din Iaşi şi a decis ca interimatul să fie asigurat de Alexandru Muraru - deputat şi consilier onorific al prim-ministrului.

Publicat in Administratie Locala
Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un nou dosar, în care este acuzat de trafic de influenţă şi de folosire a influenţei sau autorităţii în legătură cu prezenţa sa la ceremonia de inaugurare a preşedintelui Donald Trump de la începutul anului 2017.

Publicat in Justitie
Duminică, 16 mai, compania Antibiotice, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Iași și Instituția Prefectului-Județul Iași a organizat Caravana a+, un centru mobil de vaccinare anti-Covid, care s-a deplasat în localitățile din mediul rural ce înregistrează o rată scăzută de vaccinare. Prin urmare, 150 de persoane din localitățile Hălăucești, Stolniceni-Prăjescu și Mogoșești-Siret s-au vaccinat cu serul Pfizer/BioNTech, neînregistrându-se nicio reacție adversă.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Cartierul Austriac