fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 10 Iulie 2021

Sâmbătă, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Harghita, au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 44 de ani din judetul Harghita, agent de securitate la un club din orașul Miercurea Ciuc, pentru săvârșirea infracțiunilor de „trafic de droguri de risc și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație”, potrivit Mediafax.

Publicat in Justitie
Imagini inedite au fost surprinse în Polonia. Un fermier a fost filmat când recolta grâul de pe un teren aflat între blocuri, într-un cartier din Lublin - unul dintre cele mai mari orașe ale țării.

Publicat in Panorama
Îndrăgitul artist Benone Sinulescu se află în stare gravă, după ce, joi, a fost găsit inconștient, căzut în casă. Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, spune că familia cântărețului a decis ca acesta să fie dus la un centru paleativ, în loc să fie tratat într-un spital de specialitate.

Publicat in Sanatate
O tânără de 18 ani s-a înecat în râul Olt, în localitatea teleormăneană Islaz.

Publicat in Social
Cetăţeanul din Afganistan suspectat că a ucis un migrant în Timişoara a fost adus, vineri seară, în România din Grecia. El a ajuns la Bucureşti şi va fi transportat la Timişoara.

Publicat in Justitie
Te-ai uitat la „Emily in Paris”, te-ai îndrăgostit iremediabil de ținutele personajelor și îți dorești ca sezonul acesta să fii glamorous? La Iulius Mall Iași te așteptăm toată vara cu item-uri în tendințe, la prețuri reduse cu până la 70%, dar și cu inspirație pentru ca tu să devii un style icon. Descoperă ofertele din campania Summer Sale pe website-ul Iulius Mall Iași!

Publicat in Timp Liber