fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 23 Iulie 2021

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi efectuează două percheziţii domiciliare pe raza judeţului Vaslui, potrivit unui comunicat de presă remis vineri.

Publicat in Justitie
Te-ai săturat să te uiți la vitrinele din mall și să înghiți în sec? Toate gențile și rochițele alea erau pentru altele. Tu nu ți le puteai permite. Că-s scumpe pentru posibilitățile tale de până acum. Vedeai că le cumpărau doar doamne îmbracăte bine, ca niște patroane, care plăteau fără să clipească. Ți-ar plăcea și ție să fii în locul lor?

Publicat in Timp Liber
Mercedes, un locuitor din comuna vasluiană Băcești, și-a pus o poartă marca Versace la vilă, stârnind respectul vecinilor săi într-o localitate în care au răsărit zeci de palate construite din ajutoarele sociale primite de la state din Europa civilizată.

Publicat in Moldova
Bărbatul considerat a fi capul celei mai mari reţele de traficanţi de ţigări din vestul ţării s-a predat vineri în Capitală.

Publicat in Justitie
Tribunalul Constanţa a decis că omul de afaceri Ioan Niculae nu poate fi eliberat condiţionat, decizia instanţei fiind definitivă. Magistraţii au stabilit că Niculae poate formula o nouă cerere de liberare condiţionată după 23 octombrie, potrivit News.

Publicat in Justitie
Polițiștii constănțeni s-au autosesizat după ce un cunoscut interlop de la malul mării a făcut un live pe Facebook în care s-a filmat cum priza cocaină.

Publicat in Social
O mașină de poliție s-a răsturnat vineri după-amiază într-o intersecție din centrul Capitalei, în apropiere de Bulevardul Libertății. În autospecială erau doi polițiști și încă două persoane pe care agenții le aveau în custodie. Suspecții, care ar fi fost reținuți pentru furt calificat, erau pe bancheta din spate.

Publicat in Social
Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) a anunțat într-o conferință de presă desfășurată joi la Oradea, că susține inițiativa guvernului de la Budapesta de a organiza un referendum pe tema controversatei sale legi împotriva comunității LGBTQ. De asemenea, István Csomortányi, președintele PPMT, a declarat că odată cu începutul noii sesiuni a Parlamentului României, în septembrie, partidul pe care îl conduce va iniția, prin propriul reprezentant în legislativul de la București, deputatul Zakarias Zoltan de la UDMR, un proiect legislativ intitulat „pentru protecția copiilor” similar cu cel din Ungaria, care a atras critici vehemente din partea mai multor state și lideri politici ai UE, notează publicația Kronika Online, citată de Digi24.

Publicat in Parlament
Patru dintre persoanele inculpate în dosarul fraudării alegerilor locale în comuna prahoveană Ciorani au încheiat acorduri de recunoaştere a faptelor cu procurorii, au declarat vineri, pentru Agerpres, surse judiciare.

Publicat in Justitie
Femeia în vârstă de 29 ani din judeţul Constanţa, care şi-a abandonat copilul de 5 ani pe stradă, într-o zonă aglomerată din municipiul Galaţi, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3