fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 25 August 2021

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat miercuri, 25 august, că s-a căsătorit. El a postat pe pagina sa de Facebook un anunţ în care a anunţat evenimentul petrecut cu mare discreţie, scrie „Adevărul”.

Publicat in Social
Șeful delegat de la Permise și Înmatriculari Argeș a fost declarat inapt psihologic pentru concurs, dar rămâne în continuare la conducerea instituției. Prefectul de Argeș nu vede nicio problemă în a-l menține în funcție și îi acuză pe ziariști că încalcă Legea protecției datelor, deși chiar candidatul a declarat că el este cel respins ca inapt psihologic.

Publicat in Administratie Locala
Un român căutat de FBI pentru înșelăciune, spălare de bani și falsificare de pașapoarte, printre altele, a fost prins în București. Conform anunțului de urmărire generală a românului în vârstă de 40 de ani, autoritățile americane erau dispuse să ofere până la 750.000 de dolari recompensă pentru orice informație ar duce la capturarea acestuia.

Publicat in Justitie
Un șofer a fost surprins în trafic, pe un drum din Prahova, cu o vacă și o oaie în portbagajul mașinii.

Publicat in Social
Trei tineri au furat un ATV dintr-un garaj din orașul Lupeni, județul Hunedoara. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Publicat in Social
O femeie de 220 de kilograme din Iași a născut pe cale naturală al cincilea său copil, medicii spunând că este prima dată când se confruntă cu un astfel de caz.

Publicat in Sanatate
Instituțiile de învățământ superior care au eliberat diplome de doctor în perioada ianuarie 1990 - iunie 2016 au obligația să elaboreze o „strategie proprie de prevenire și combatere a fenomenului de plagiat și să demareze activitatea de verificare a respectării eticii și deontologiei universitare în elaborarea tezelor de doctorat", conform unui proiect de ordin al ministrului Educației pus în dezbatere publică miercuri, transmite HotNews.

Publicat in Educatie
Autoritățile din Galați au decis să nu se mai facă înmormântări duminica, pentru a respecta drepturile groparilor. Medicii spun că rudele celor decedați ar putea să aibă mari probleme de sănătate din cauza prelungirii perioadei de suferință.

Publicat in Moldova
Șoferul unui TIR a reușit în ultimul moment să ocolească o bătrână de 90 de ani care i-a ieșit în cale pe o șosea din județul Galați. După ce a evitat pietonul, șoferul a reușit să controleze autovehiculul care a intrat pe contrasens și a lovit gardul unei case.

Publicat in Moldova
Un imobil în care locuiau trei români s-a prăbuşit la Torino, unul fiind rănit în stare gravă, iar ceilalţi doi în stare bună, a anunţat miercuri Ministerul Afacerilor Externe.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31