fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 28 August 2021

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit carbonizat după ce pompierii s-au deplasat sâmbătă în oraşul Podu Iloaiei să stingă incendiul izbucnit la o maşină care a fost implicată într-un accident rutier, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

Publicat in Social
Un motociclist a murit în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Costeşti, a informat, sâmbătă, Inspectoratul Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Publicat in Social
Cei trei agresori ai pădurarului din Dâmboviţa au fost reţinuţi pentru 24 de ore, informează, sâmbătă, IPJ Dâmboviţa.

Publicat in Justitie
Au trecut mai bine de 5 săptămâni de când plenul Consiliului Județean a votat rezilierea contractului dintre Spitalul de Infecțioase și Euronest și predarea Spitalului Mobil către ISU! Primele demersuri privind transferul complexului mobil către Euronest au demarat încă de la începutul lunii iunie. În luna iulie, Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis către Euronest că va prelua Spitalul Mobil, prin intermediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Publicat in Politica Locala
Trăim în țara în care, deși nu mai este obligatorie ștampila pe contracte, cele mai multe instituții ale statului încă o solicită. În ceea ce privește semnarea documentelor, sunt acte de zeci și sute de pagini care necesită semnături fizice, ceea ce înseamnă risipă de timp, de bani cheltuiți pe hârtie, tuș sau imprimante care afectează și mediul înconjurător. Toate acestea ar putea fi evitate, dacă s-ar implementa semnătura electronică în relația cu cetățenii și între autoritățile statului.

Publicat in Politica Locala
Vrei să construiești roboţi, baraje, maşini de curse sau clădiri care să zgârie norii? Dacă tot ai idei care să schimbe lumea, vino la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) să le punem în practică împreună. Noi te așteptăm cu 11 facultăți, o școală de inventică, 100 de amfiteatre, 670 de laboratoare, 4060 de burse de studii, 295 de burse în străinătate și un campus în care să te bucuri de toate capriciile vieții de student alături de ceilalți 15.999 de colegi ai tăi.

Publicat in Educatie
Un pădurar din Dâmbovița a fost bătut crunt de mai mulți indivizi chiar în curtea sa. Agresorii au rupt porțile și au intrat peste pădurar și soția acestuia. L-au lovit cu bâtele și cu picioarele, iar după câteva minute au fugit, lăsând victima să zacă pe jos.

Publicat in Social
Directorul unei şcoli generale din Timişoara a fost schimbat din funcţie după ce în spaţiul public au apărut înregistrări audio în care acesta avea un limbaj foarte agresiv în familie, cu soţia şi copiii.

Publicat in Educatie

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31