fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 31 August 2021

Un bărbat de 40 de ani, din Republica Moldova, a fost arestat de autoritățile italiene, la șapte ani după ce a furat 120 de roți de parmezan. Jaful a avut loc pe data de 19 iulie 2013, iar carabinierii care au ajuns la fața locului au găsit un chiștoc și au presupus atunci că unul dintre hoți ar fi fumat în timpul comiterii infracțiunii, scrie stiridiaspora.ro.

Publicat in Eveniment
Salariul minim ar putea crește de la 1 ianuarie, iar o variantă propusă de sindicate este ca venitul minim net să ajugă la 1530 de lei. O primă discuție între sindicate și guvernanți a avut locmarți, 31 august, în cadrul întâlnirii s-au analizat variantele propuse. Discuțiile se vor relua săptămâna viitoare cu participarea patronatelor.

Publicat in Fiscalitate
O femeie de 77 de ani și o fetiță de 11 ani au fost lovite mortal, marți seara, de o mașină, în județul Dolj. Autoturismul a intrat în ele când erau așezate pe un cap de pod din fața casei.

Publicat in Social
Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a decis, marți, revocarea controlului judiciar impus lui Costel Alexe la sfârșitul lunii aprilie, în dosarul șpăgii în tablă, conform portalului instanțelor de judecată.

Publicat in Justitie
Doi braconieri din Dâmboviţa sunt cercetaţi, după ce au omorât un urs și apoi l-au tranșat, în comuna Runcu. Paznicii de vânătoare din zonă, însoţiţi de un agent de poliţie, i-au prins, la limita zonei intravilane a comunei, pe cei doi bărbaţi care transportau în maşină leşul animalului.

Publicat in Social
Șeful Serviciului Caziere din cadrul Inspectoratului de Poliție Tulcea a pornit într-o cursă nebună pe șoselele din oraș, cu trei echipaje de poliție pe urma sa.

Publicat in Social
Şase aleşi USR PLUS au depus, marţi, o plângere penală la DNA împotriva Primăriei Sectorului 3 şi edilului Robert Negoiţă, pentru abuz în serviciu, în cazul decesului celor doi muncitori pe şantierul nelegal deschis lângă Ministerul Culturii.

Publicat in Administratie Locala
Reprezentanții Ambasadei Suediei la București au scris un mesaj capcană pe Facebook, de Ziua Limbii Române.

Publicat in Social
Scenă uluitoare marți, la prânz, într-o intersecție din Ploiești: un bărbat avea în mână un pistol pe care îl ținea îndreptat spre șoferii aflați în trafic.

Publicat in Social
Investitorul, dezvoltatorul și operatorul imobiliar Prime Kapital anunță începerea lucrărilor de construcție la Silk District

Publicat in Imobiliare
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31