fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 21 Septembrie 2021

Un jandarm din Brăila, aflat în timpul liber, a depistat, marți, un minor de 14 ani care avea asupra sa un cuțit și un baston telescopic. Ulterior, subofițerul a confiscat armele albe ale copilului.

Publicat in Social
Reprezentanţii Episcopiei Huşilor au atras atenţia, marţi, cu privire la faptul că numele episcopului Ignatie a fost folosit fără acordul acestuia pe coperta unei cărţi intitulate „Trecerea la prostocraţie".

Publicat in Moldova
Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății revocat de premierul Florin Cîțu, îl acuză pe șeful guvernului că ar fi decis unilateral cumpărarea de vaccinuri în această primăvară, în ciuda unui memorandum al Ministerului Sănătății care arăta că nu e nevoie de ele.

Publicat in Guvern
Scene violente au fost filmate într-o sală de clasă din județul Arad, unde un elev este snopit în bătaie de alți colegi de școală. Rudele victimei sunt decise să depună plângere la poliție, iar o anchetă se face și la școală.

Publicat in Social
Un tânăr din Huși, proaspăt eliberat din penitenciar, a fost surprins în timp ce se plimba prin oraș îmbrăcat cu o uniformă de polițist, chiar prin fața sediului poliției din oraș. Individul are chiar și o legitimație de angajat MAI.

Publicat in Moldova
Situația este dramatică la secția COVID a Spitalului de Copii din Iași, unde toate paturile sunt ocupate. Conducerea spitalului a anunțat că se vor suplimenta paturile prin comasarea și reorganizarea altor secții.

Publicat in Sanatate
Incident neobișnuit la Botoșani. Un bărbat a sunat la 112 să reclame că este nemulțumit de serviciile unei prostituate.

Publicat in Moldova
Un pui de urs a fost eutanasiat, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a fost prins într-o combină care recolta porumb, iar picioarele din spate i-au fost amputate.

Publicat in Social
Doi tineri care ar fi vândut substanţe psihoactive ce au cauzat moartea unui alt tânăr din Braşov au fost arestaţi preventiv, fiind cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc, ucidere din culpă şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Publicat in Justitie
O femeie în vârstă de 31 de ani, din Caracal, care ar fi fost luată cu forţa în maşină de către fostul concubin, marţi dimineaţa, a fost găsită de poliţişti după activităţi complexe de căutare, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3