fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 05 Noiembrie 2022

Un tânăr şofer a fost surprins de aparatul radar, sâmbătă, circulând pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, cu 270 de km/h.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit cu maximă operativitate aseară pentru salvarea a trei turiști aflați pe o ambarcațiune în risc de scufundare.

Publicat in Social
Un bărbat de 30 de ani din judeţul Galaţi a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a violat o minoră de 14 ani, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Publicat in Moldova
Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar pentru alte două persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru tentativă la omor calificat, lipsire de libertate în mod ilegal, favorizarea făptuitorului; aceştia ar fi transportat o persoană în portbagajul unei maşini şi au încercat să o înece în Dunăre.

Publicat in Justitie
Am rămas foarte surprins de adresa pe care Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis-o zilele trecute către Instituția Prefectului Iași. Refuzul brusc al acestora de a mai participa la ședințele lunare de progres pentru proiectele autostrăzilor A8 și A7 mă îngrijorează, mai ales că această decizie vine într-un moment în care, împreună cu prefectul Bogdan Cojocaru, am reușit să aducem lunar la aceeași masă toți decidenții administrativi și politici din județul Iași, în ideea de pune cap la cap lucrurile și, alături de ministerul de resort și CNAIR, să contribuim la implementarea acestor investiții atât de importante pentru dezvoltarea întregii regiuni a Moldovei.

Publicat in Politica Locala
Autorul jafului de la Poștă a fost prins. Tânărul de 20 de ani care a fugit cu un sac de bani din mașina Poștei Române a fost găsit la Ploiești. 

Publicat in Justitie
O femeie de 90 de ani a fost găsită carbonizată de pompierii care au fost solicitaţi să stingă un incendiu izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o casă din localitatea Mironeasa.

Publicat in Social
Şefa clinicii de Dermatovenerologie din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi, dr. Laura Gheucă Solovăstru, a fost demisă din funcţie după ce s-a constatat că şi-a internat părinţii în secţia în care lucra 1.229 de zile, cumulat, pe parcursul a şase ani.

Publicat in Sanatate