fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 02 Decembrie 2022

Armata belarusă a doborât joi încă o dronă la frontiera cu Ucraina, a treia de la începutul lunii noiembrie, au anunţat autorităţile de la Minsk, relatează agenţiei EFE, citată de Agerpres.

Publicat in Eveniment
Numărul ambasadelor și consulatelor ucrainene care au primit mesaje sau colete amenințătoare a ajuns la opt. Ministerul de Externe al Ucrainei, citat de site-ul The Kyiv Independent, a explicat că scrisorile sunt o amenințare și sunt menite să sperie diplomații.

Publicat in Eveniment
Parchetul European condus de Laura Codruța Kovesi ar putea investiga persoanele și firmele care încalcă sancțiunile Uniunii Europene la adresa Rusiei. Comisia Europeană a prezentat, vineri, o propunere de armonizare a infracțiunilor penale și a sancțiunilor pentru încălcarea măsurilor restrictive ale UE, iar Parchetul European va avea un rol în acest nou mecanism.

Publicat in Eveniment
Europarlamentarul german Guido Reil efectuează o vizită în judeţul Hunedoara, deputatul fiind primit, vineri, de preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, care i-a prezentat proiectele de dezvoltare derulate în zonă.

Publicat in Administratie Locala
O româncă de 43 de ani care muncea la o fermă în Sicilia, Italia, a fost găsită împușcată în locuința pe care o avea acolo. Crima ar fi fost comisă cu o armă de vânătoare și deocamdată nu a fost reținut niciun suspect.

Publicat in Panorama
Cățelul care apare vineri alături de Klaus Iohannis în poza oficială de la întâlnirea cu premierul grec Kyriakos Mitsotakis la Atena este Peanut, animalul de companie al primului ministru elen.

Publicat in Presedintie
Busturile unioniştilor şi ale altor personalităţi marcante care au avut legătură cu actul Unirii de la 1 Decembrie 1918 aflate în preajma Sălii Unirii din Alba Iulia au fost omise de organizatorii manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi a împlinirii a 104 ani de la Marea Unire, precum şi de asociaţiile patriotice, astfel încât nicio floare nu a fost depusă la soclul acestora, scrie Agerpres.

Publicat in Administratie Locala
Luna decembrie este una dintre cele mai frumoase și mai așteptate luni din an. Este perioada în care gândurile noastre se îndreaptă către cei dragi, mai mult ca oricând și e încă un moment potrivit să le oferim o îmbrățișare, dar și un cadou special. Ansamblul Palas a fost cuprins deja de „Christmas Extravaganza”, o lume fascinantă, plină de culoare și acrobații spectaculoase și este locul în care orice dorință se împlinește. Astfel, bucură-te din plin de această perioadă, dăruiește celor dragi tot ce își doresc, iar Palas te premiază la cumpărături cu daruri fantastice în valoare de 40.000 de euro. Spiridușii moșului s-au instalat deja în zona magazinului Guess din Palas Mall, așa că e timpul să te transformi în ajutorul lui Moș Crăciun.

Publicat in Timp Liber
În fiecare zi aflăm despre noi și noi cazuri de abuzuri sexuale comise asupra copiilor, iar statisticile dezvăluie că despre 90% dintre abuzuri nici nu aflăm vreodată, ele rămânând profund îngropate în sufletul și mintea victimelor.
Ești convins că propriul tău copil, sora ta mai mică sau puștii care se joacă veseli în fața blocului nu pot păți așa ceva? Gândește-te mai bine. Și învață să-i protejezi, nu te mai baza doar pe autorități.

Publicat in Social
Românii intenţionează să achiziţioneze şi să consume în primul rând bere în acest an de sărbători, 49,3% dintre respondenţii unui studiu indicând acest tip de băutură ca fiind prima pe lista lor de băuturi alcoolice.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31