fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 05 Februarie 2022

Părinții unui bebeluș de numai o lună, români, au fost arestați în Danemarca pentru patru săptămâni. Medicii de acolo au cerut ajutorul poliției după ce copilul a fost adus la spital, iar starea lui le-a trezit suspiciuni. Ministerul de Externe de la București confirmă cazul și face demersuri pentru a afla detalii. Săptămâna viitoare, ambasadorul danez la București va fi invitat la Comisia de politică externă a Senatului. Parlamentarii români vor să afle detalii despre cazul celor doi părinți români arestați în Danemarca.

Publicat in Eveniment
O aeronavă a companiei Wizz Air care a plecat, sâmbătă dimineaţă, de la Iaşi spre Billund a lovit o pasăre în timpul decolării, echipajul luând decizia ca avionul să revină la Iaşi.

Publicat in Social
Doi copii sunt în stare gravă după ce au căzut în râul Bistrița, în localitatea Borca din județul Neamț. Este vorba despre o fată și un băiat, care au fost preluați de echipajul medical.

Publicat in Moldova
Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 43 de ani, au fost prinşi, sâmbătă, de poliţişti având în maşina cu care se deplasau sume mari de bani şi tablete destinate şcolilor, toate acestea fiind sustrase dintr-o instituţie din judeţul Teleorman şi de la unele societăţi comerciale.

Publicat in Justitie
„Iașul are nevoie de un primar legitim, nu unul care să intre pe ușa din dos a Primăriei”, scrie fostul parlamentar Viorel Blăjuț pe pagina sa de socializare.

Publicat in Administratie Locala
Prefectul judeţului Iaşi, Bogdan Cojocaru, a precizat că primarul Mihai Chirica, pus sub control judiciar de procurorii DNA timp de 60 de zile, nu va avea acces în Primărie şi nici nu va încasa salariu, adăugând că Prefectura va analiza dacă se impun şi alte măsuri, relatează News.ro.

Publicat in Administratie Locala
Tatăl copilului de şase ani din Brădeni găsit mort în patul său a fost reţinut pentru 24 de ore, la finalul audierilor de vineri. Bărbatul este suspectat de omor.

Publicat in Justitie
Preşedintele Klaus Iohannis este menţionat de DPA printre posibilii candidaţi la funcţia de secretar general al NATO, care va rămâne vacantă în septembrie anul acesta, când se încheie mandatul lui Jens Stoltenberg.

Publicat in Presedintie
O femeie de 35 de ani din județul Vaslui a murit după ce a fost înjunghiată, vineri seară, de fostul concubin. Suspectul a fugit de la locul crimei, însă a fost prins de poliţişti.

Publicat in Moldova

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28