fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 09 Aprilie 2022

Un ieșean care și-a luat cu el fiul în vârstă de 3 ani la un jaf a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare, în timp ce complicele său, care era de asemenea minor, a primit măsura educativă a asistării zilnice timp de 3 luni.

Publicat in Justitie
Răsturnare de situație în cazul anchetei pentru dubla crimă din localitatea Cristești, județul Botoșani, unde o femeie de 54 de ani și mama ei de 82 de ani, au fost înjunghiate mortal, în propria locuință.

Publicat in Moldova
Elena Udrea a fost audiată astăzi de o instanță din Bulgaria în legătură cu cererea de extrădare depusă de autoritățile române. Instanța a decis ca fostul ministru să rămână în arest până la data de 14 aprilie, când se va judeca la Sofia apelul formulat de avocatul lui Udrea.

Publicat in Justitie
O tânără a urcat sâmbătă pe un stâlp din parcarea unui hypermarket din municipiul Constanţa şi a ameninţat că se aruncă în gol, ea fiind coborâtă cu autoscara de către pompieri, după peste o oră de negocieri, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea".

Publicat in Social
O anchetă a fost demarată la Şcoala Gimnazială de Arte „Nicolae Tonitza" din Bârlad, unde a avut loc o altercaţie între două eleve, au informat, sâmbătă, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vaslui.

Publicat in Moldova
După eșecul trupelor ruse pe frontul ucrainean, Moscova a decis să pună un nou „șef” al operațiunilor militare de pe teritoriul vecin.

Publicat in Eveniment
Un incendiu puternic a izbucnit într-un sat din judeţul Iaşi. Flăcările au distrus o locuinţă, apoi s-au extins şi la acoperişul unei grădiniţe.

Publicat in Social

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30