fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 10 Februarie 2023

Un obiect zburător la mare altitudine a fost doborât desupra statului american Alaska, au transmis reprezentanții Casei Albe.

Publicat in Eveniment
Un băiat în vârstă de 16 ani a fost transportat în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe o pasarelă pietonală pe firele electrice, iar mai apoi pe o locomotivă.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră ieșeni,în cooperare cu structurile de frontieră Republica Moldova, au identificat şi reţinut, pe direcţia localităţii de frontieră Ungheni, persoane de sex masculin, care intenţionau să intre ilegal în România, traversând râul Prut pe podul feroviar din localitatea de frontieră Ungheni cu scopul de a ajunge în Germania.

Publicat in Social
Secretarul general al Consiliului Suprem de Securitate, Dorin Recean, este candidatul propus vineri de preşedinta Maia Sandu pentru funcţia de premier al Republicii Moldova, relatează Radio Chişinău.

Publicat in Moldova
Șoferul unui autobuz londonez a fost surprins de o călătoare în timp ce îi făcea sex oral unei femei, pe o banchetă din spatele autobuzului.

Publicat in Panorama
Un bărbat aflat la munte, în judeţul Braşov, a fost amendat cu 2.000 de lei de către jandarmii montani după ce a intrat cu un ATV pe pârtia Cocoşul din Predeal şi s-a plimbat printre schiori.

Publicat in Social
Directoarea unei școli și profesorul de sport s-au aflat în centrul unui scandal sexual și au fost amândoi concediați.

Publicat in Panorama
Două femei şi un bărbat au fost arestaţi 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism şi act sexual cu un minor în formă continuată, informează vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa.

Publicat in Justitie
USR Bârnova solicită demisia primarului Mihai Bălan (PNL), despre care presa (Reporter de Iași) a dezvăluit că retrocedează terenuri în localitate doar dacă rudele sale devin proprietarii acestora.

Publicat in Administratie Locala
Un român în vârstă de 29 de ani, condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie, va fi transferat într-un penitenciar din România. Bărbatul și-a ucis copilul în vârstă de doar 6 luni, care suferea de sindromul Down.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3