fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 24 Februarie 2023

David Popovici, cel mai bun sportiv al României în momentul de față, a făcut un anunț important despre planurile sale de viitor.

Publicat in Social
Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis, vineri, ca medicul cardiolog Dan Tesloianu de la Spitalul „Sf. Spiridon" din Iaşi, acuzat că refolosea stimulatoare cardiace extrase din cadavre, să rămână în arest preventiv.

Publicat in Justitie
Consilierul local Alberto-Iosif Caraian, care a apărut gol, de sub duș, la ședința de consiliu local din Sectorul 1 de vineri, 24 februarie, și-a dat demisia, transmite Biroul de presă al PSD.

Publicat in Administratie Locala
Statele Unite ale Americii vor anunţa, vineri, un ajutor de 300 de milioane de dolari pentru Republica Moldova.

Publicat in Moldova
Un bărbat în vârstă de 48 de ani a trecut printr-o experiență hilară. El a fost anunțat de autorități că a murit și a fost nevoit să dovedească contrariul.

Publicat in Panorama
Atunci când te urci într-un mijloc de transport, cu excepția cazului în care este vorba de un rollercoaster, te aștepți, în general, să ajungi la o destinație.  

Publicat in Panorama
Un bărbat care și-a împușcat un rival în Iași la începutul acestei luni, apoi a fugit în Republica Moldova, a fost acum extrădat pentru proces.

Publicat in Justitie
Un bărbat din municipiul Săcele a fost arestat pentru 30 de zile, după ce ar fi ameninţat cu un topor poliţiştii şi jandarmii care au intervenit la locuinţa sa în urma unei sesizări că în respectiva casă ar fi avut loc acte de violenţă domestică.

Publicat in Justitie
Un copil de 5 ani, care s-a pierdut de mama sa, pe o pârtie din Predeal, a fost găsit de jandarmii montani braşoveni, acesta fiind al doilea astfel de caz înregistrat în ultima săptămână.

Publicat in Social
Un deținut condamnat la moarte pentru o serie de crime în Florida și-a folosit ultimele cuvinte înainte de a fi executat pentru a-l critica pe guvernatorul Ron DeSantis, susținând că liderul republican „a făcut mult mai rău” decât el.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28