fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 09 Iunie 2023

Un bărbat şi un copil de nouă ani, tată şi fiu, au fost loviţi, vineri seară, de un tren în tunelul Coramnic din Orşova, judeţul Mehedinţi.

Publicat in Social
Mama fetei de 12 ani ucisă şi ascunsă în lada unei canapele a fost lăsată în libertate de procurori, după ce a fost audiată, vineri, timp de mai multe ore, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Publicat in Justitie
O femeie din Brașov, mama unui copil de 12 ani împușcat în decembrie 1989, a murit după ce și-a dat foc, supărată de cum evoluează lucrurile în țară.

Publicat in Social
Recordul de viteză al CFR este de acum 210 kilometri pe oră, în România, însă segmentul pe care se poate circula cu această viteză este de doar 13,7 kilometri.

Publicat in Administratie Locala
Ministerul Educaţiei a pus, vineri, în consultare un ordin privind aprobarea metodologiei pentru echivalarea/recunoaşterea nivelurilor de competenţă din cadrul probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale la examenul naţional de bacalaureat 2023.

Publicat in Educatie
Mama fetiței de 12 ani ucise în Bucureşti a fost audiata atât de poliţişti cât şi de procurori. În Spania, femeia a susținut că nu a ştiut nimic despre crimă și că nu era acasă când s-a întâmplat totul. Marcel Șerbiuc, principalul suspect de omor, este căutat prin Interpol.

Publicat in Justitie
Cotaţia cafelei robusta a atins vineri un nivel record, cumpărătorii din întreaga lume urmând să plătească mai mult pentru o ceaşcă de cafea, care în mod normal este mai ieftină decât soiul arabica, transmite Bloomberg.

Publicat in Panorama
Guvernul Ciucă a găsit de cuviință să-și facă bilanțul cu marile realizări din eduație chiar în Memorandumul privind majorările salariale ale personalului din învățământ în noua lege a salarizării, prin care ar fi vrut oprească greva profesorilor.

Publicat in Guvern
Un român de 35 de ani din Italia a fost arestat după ce, înarmat cu un pistol, și-a răpit fiul de 5 ani și s-a baricadat cu el în casă timp de 15 ore, timp în care poliția a negociat cu el eliberarea copilului.

Publicat in Eveniment
Liderii Coaliției au decis să declanșeze procedurile pentru rotativa guvernamentală. Planul este ca luni premierul Nicolae Ciucă să își depună demisia, astfel încât până la finalul săptămânii viitoare noul guvern să fie instalat la Palatul Victoria.

Publicat in Guvern
Pagina 1 din 3