fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 24 August 2023

Comisia pentru Dialog Permanent cu Pacienţii, un forum de colaborare permanentă între CNAS şi asociaţiile de pacienţi din România, va funcţiona începând de joi la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Publicat in Sanatate
Serviciul de informaţii militare al Ucrainei (GUR) a anunţat joi că a efectuat cu succes în timpul nopţii o „operaţiune specială" de debarcare în peninsula Crimeea, teritoriu ucrainean anexat ilegal de Rusia în 2014, de neatins până anul trecut de atacuri provenite din Ucraina, notează EFE.

Publicat in Eveniment
Un traficant de droguri a fost prins în municipiul Cluj-Napoca având la el 200 de grame de canabis.

Publicat in Justitie
Demagog şi plin de emfază, Chirica spune că el susţine educaţia, scrisă cu majuscule, şi că nu poate dormi noaptea de grija asta.

Publicat in Editorial
Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est, în calitate de Autoritate de Management, a anunţat, joi, lansarea primului apel de proiecte din cadrul Programului Regional Nord-Est 2021-2027.

Publicat in Moldova
Un şofer a rupt bariera la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Brazi înainte de trecerea trenului RE 10065 care circulă pe relaţia Ploieşti Sud - Bucureşti Nord, imaginile fiind surprinse de camerele video şi transmise Poliţiei, anunţă, joi, CFR Infrastructură.

Publicat in Social
Iașul este cuprins de efervescența Campionatului Mondial de Esports, care începe vineri, 25 august 2023, în capitala Moldovei. Ceremonia de deschidere va avea loc în parcul Palas, începând cu ora 21.30, iar show-ul cuprinde un spectacol de drone și unul pirotehnic, 3D mapping pe Palatul Culturii, eroi digitali care „prind viață”, prezentarea echipelor participante din cele peste 120 de țări și se încheie cu un after party. Accesul este gratuit.

Publicat in Timp Liber
Carmen Zaboloteanu, medic neonatolog la spitalul județean din Botoșani, a ieșit în curtea unității, în timpul unuia dintre protestele de zilele trecute față de moartea tinerei gravide care nu a primit nicio îngrijire timp de 7 ore. Doctorița le-a cerut oamenilor să nu mai strige și le-a spus „Țipați ca niște animale!”.

Publicat in Moldova
Un bărbat de 37 de ani din judeţul Dolj a încercat să îşi violeze mama vitregă, iar poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore.

Publicat in Justitie
O tânără de 26 de ani, aflată sub influenţa alcoolului şi a trei substanţe interzise, a lovit şase maşini parcate, iar evenimentul a avut loc pe o stradă din Slatina. Nu au fost persoane rănite.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31