fbpx
Zeci de amenzi date de polițiști la priveghiul interlopului Emi Pian

Zeci de amenzi date de polițiști la priveghiul interlopului Emi Pian


Sicriul cu trupul liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost adus miercuri la locuinţa sa din cartierul bucureştean Rahova. În momentul în care sicriul a fost coborât din maşina mortuară pentru a fi băgat în casă, sute de oameni l-au aplaudat și plângeau. Toți adunați grămadă, cei mai mulţi fără măşti de protecţie, în timp ce forțele de ordine au privit neputincioase de pe margine. Ulterior, poliţiştii au împărţit şi amenzi.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă, în locuința sa situată chiar vizavi de Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat tatăl său, Nicolae Duduianu. Foarte multă lume a venit acasă la Emi Pian, pentru a-şi lua rămas bun.

Înmormântarea interlopului Emi Pian va avea loc duminică. Până atunci, casa lui va fi loc de pelerinaj pentru cei care l-au cunoscut.

Polițiștii şi jandarmii prezenți miercuri la priveghiul interlopului Florin Mototolea, zis Emi Pian, au fost depășiți de situație. Degeaba le-au cerut oamenilor să respecte regulile de distanțare și să poarte măști, căci  nimeni nu i-a luat în seamă. Într-un final, oamenii legii au împăriţi şi amenzi celor strânşi în faţa casei liderului clanului Duduianu. S-au dat peste 30 de amenzi în valoare de aproximativ 14.000 lei.

Filmul asasinării liderului clanului Duduianu

Richard Gheorghe Emanuel, un membru al clanului Rinu ar fi avut o dispută verbală cu Emi Pian, în timpul căreia i-ar fi spus că face parte dintr-un clan care a trăit în sărăcie și că abia recent au început să facă și ei avere.

La un moment dat, Emi Pian ar fi decis să pună punct avalanșei de jigniri și s-a ridicat de la masă. Atunci a fost momentul când s-au luat la bătaie, iar Richard Gheorghe Emanuel l-ar fi înjunghiat pe Pian în picior, scrie Gândul.ro.

Imediat ce a simțit înțepătura, Emi i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: „M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

Polițiștii au găsit la fața locului mai multe cuțite și au adus la audieri în jur de 15 persoane, care participaseră la sesiunea de barbut și care fugiseră înainte ca anchetatorii să ajungă la fața locului, precizează aceeaşi sursă.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top