fbpx
Portokal
Adriana Săftoiu, acuzații extrem de grave aduse Poliției: agentă sub acoperire turnată de colegi traficanților

Adriana Săftoiu, acuzații extrem de grave aduse Poliției: agentă sub acoperire turnată de colegi traficanților


Deputatul PNL Adriana Săftoiu a dezvăluit cazul unei tinere poliţiste infiltrate într-o reţea de traficanţi de minore care a fost ameninţată cu moartea chiar în ziua în care urma să destructureze gruparea respectivă.

„Doar câteva persoane știau că e infitrată. Extrem de puține. La fel de puține știau unde locuiește. Şi totusi, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată. A renunțat și s-a retras. Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi", a scris Adriana Săftoiu, pe Facebook.

„Polițistă, tânără, infiltrată într-o rețea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat într-un DGASPC (păstrez anonimatul din motive lesne de înțeles). Se decide să dea examen la Academia de poliție, ia examenul, absolvă şi e angajată în sistem, hotârătă să se dedice destructurării traficului de minore. Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă rețea la nivelul județului unde lucra. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină - o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău.

Am ascultat și am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem", a scris deputatul PNL.

 

Sursa: România TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top