fbpx
Print this page
Basarabeni prinși cu acte de identitate românești false, la Sculeni

Basarabeni prinși cu acte de identitate românești false, la Sculeni


Poliţiştii de frontieră de la Sculeni au descoperit asupra a doi cetăţeni moldoveni, trei cărţi de identitate, cu însemnele autorităţilor române, false care urmau a fi folosite în Franţa.

Miercuri, 5 august a.c, în jurul orei 17.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, ca pasageri într-un microbuz cu destinaţia Franţa, cetăţenii din R. Moldova M.M. şi O.N., în vârstă de 39, respectiv 41 de ani.

La controlul de frontieră, agenții au descoperit asupra celor doi bărbaţi, ascunse și nedeclarate, trei cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor române.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că documentele în cauză sunt false.

Cu privire la cele constatate, bărbaţii au declarat că documentele de identitate au fost procurate de la persoane necunoscute și urmau să fie folosite pe teritoriul Franţei, pentru ocuparea mai facilă a unor locuri de muncă.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare