fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Colaj foto: Adevărul Colaj foto: Adevărul

România lor: chef de pomină, duminică seara, în mijlocul unei străzi din Hunedoara, cu manele și interlopi (VIDEO)


Zeci de oameni au ocupat o stradă din Hunedoara, pentru a participa la o petrecere cu manele. Şi-au scos mesele, scaunele, mâncărea şi băutura în stradă, iar muzica a răsunat în mai multe cartiere.

Un chef neautorizat, la care au participat mai mulţi membri ai lumii interlope din Hunedoara, a „zguduit”, duminică seara, cartierul Micro 5 din Hunedoara, iar muzica dată la maximum a răsunat şi în celelalte sectoare ale municipiului, scrie „Adevărul”.

Petrecerea de pe strada Rândunicii a început după ce o boxă imensă a fost adusă afară, în faţa scării blocului, iar manelele şi dedicaţiile au început să curgă, neîntrerupt până aproape de miezul nopţii. În faţa blocului, oamenii au adus mese, pe care au aşezat mâncarea şi băutura.

Unii dintre ei au transmis în direct (Live) pe Facebook cheful din zona Şcolii nr. 11 şi au arătat că nu se tem de poliţiştii „pe care îi aşteptau” la petrecere.

În cele din urmă, în jurul orei 11:30, un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului.

„În cursul nopţii trecute, ca urmare a sesizării primite prin intermediul numărul de urgenţă 112, la faţa locului (cartierul Micro 5 din Hunedoara) s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, care au legitimat şapte persoane ce participau la o petrecere neautorizată. În urma intervenţiei poliţiştilor, petrecerea s-a încheiat, iar persoane identificate urmează a fi sancţionate contravenţional, în baza Legii 61 / 1991 şi a legii 55 / 2020. Totodată, poliţiştii analizează imaginile difuzate în spaţiul public (prin intermediul unei reţele sociale), în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a luării de măsuri legale faţă de acestea”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac