fbpx
Portokal
Imagini înfiorătoare cu polițiștii tăiați cu coasa de cei doi frați scandalagii din Văcărești (VIDEO)

Imagini înfiorătoare cu polițiștii tăiați cu coasa de cei doi frați scandalagii din Văcărești (VIDEO)


Scandalul a avut loc în urmă cu două zile în comuna dâmboviţeană Văcăreşti. Doi poliţişti au ajuns la spital după ce au fost atacaţi cu furcile şi cu coasele de către doi fraţi.

Oamenii legii au ripostat şi ei şi i-au împuşcat pe atacatori, după ce i-ar fi avertizat cu focuri de armă trase în plan vertical. Unul dintre oamenii legii s-a ales cu degetele de la o mână tăiate.

Cei doi poliţişti de la secţia rurală 1 din Târgovişte, în vârsta de 39 şi 45 de ani, care au fost loviţi cu coasa, au ajuns la spitalul judeţean de urgenţă din Târgovişte cu răni la mâini şi pe corp. De asemenea şi agresorii, în vârstă de 41 şi 43 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind împuşcaţi în picior şi abdomen, scrie „Adevărul”

Unul dintre poliţişti, care are degetele de la o mână tăiate, şi agresorul împuşcat în picior au fost trimişi la Spitalul Floreasca din capitală, iar celălalt poliţist, dar şi al doilea agresor au rămas la Târgovişte. Cei doi agresori se ocupă cu creşterea animalelor şi nu au mai avut până acum probleme cu legea.  

Poliţiştii din Dâmboviţa, băgaţi în spital de doi fraţi scandalagii, care i-au tăiat cu coasa, sunt daţi ca exemplu de superiorii lor. Aceştia au intervenit într-un scandal în desfăşurare şi nu au ezitat să scoată pistoalele pentru a-şi apăra viaţa.  

„Cei doi agenţi de poliţie sunt într-o stare stabilă, aflându-se sub supraveghere medicală. Cercetările au fost preluate de procurorul de caz, conform art. 56 din Codul de Procedură Penală. De asemenea, persoanele bănuite de săvârşirea faptei se află la spital, într-o stare stabilă, fiind sub pază poliţiştilor. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este alături de cei doi poliţişti, acordându-le tot sprijinul de care au nevoie în aceste momente dificile”, a precizat IPJ Dâmbviţa.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top