fbpx
 
Percheziții în dosarul uciderii interlopului Emi Pian

Percheziții în dosarul uciderii interlopului Emi Pian


Polițiștii fac noi descinderi, miercuri dimineață, după scandalul dintre două clanuri rivale din Capitală, clanul Duduianu şi clanul Rinu, soldat cu uciderea lui Emi Pian.

Poliţiştii şi procurorii caută noi probe în cartierul Rahova, la casa fostului lider al Duduienilor, Emi Pian, ucis în urmă cu o săptămână.

Potrivit Digi24, patru persoane ar urma să fie duse la audieri.

„În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei", anunță Parchetul Capitalei.

Între timp, sunt polițiști şi la locuinţa din sectorul 2 a liderului clanului Rinu, grupare din care face parte bărbatul arestat pentru uciderea lui Emi Pian. Polițiștii spun că sunt acolo pentru a evita eventuale conflicte și răzbunări ale clanurilor.

Interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost înmormântat duminică.

Principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian a fost arestat preventiv vineri, după audierile care au avut lor la Serviciul Omorori, care a preluat cazul.

Gheorghe Emanuel Richard, din clanul Rinu, a fost acuzat în ancheta privind uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor.

„Din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, informau procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.

 

Sursa: Digi24

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30