fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
UPDATE. Minorele din Iași, date dispărute de acasă, au fost găsite!

UPDATE. Minorele din Iași, date dispărute de acasă, au fost găsite!


Poliţiştii ieşeni caută două minore care au plecat de la locuinţă şi nu au mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea fetelor sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

UPDATE

Cele două minore din Iaşi care erau date dispărute au fost găsite. Ele se aflau într-un centru comercial din Iaşi, iar agenţii de pază de acolo au contribuit la recuperarea lor. Poliţia mulţumeşte tuturor celor care au contribuit la găsirea lor.

Știre inițială

La data de 22 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, CHIRCHIBOI ANA-MARIA de 12 ani şi COZMA ELENA-DANIELA de 13 ani au plecat de la locuinţa din municipiul Iaşi şi nu au mai revenit.

Semnalmentele minorei CHIRCHIBOI ANA-MARIA: înălţime 1,55 – 1,60 m, greutate 40 de kilograme, constituţie astenică, păr şaten tuns scurt, ten deschis, faţă ovală, ochi căprui. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip blugi 3/4 de culoare albastru, tricou alb, şapcă roşie şi era încălţată cu sandale de culoare roşie cu talpa albă.

Semnalmentele minorei COZMA ELENA-DANIELA: înălţime 1,40 – 1,45 m, greutate 40 – 45 de kilograme, constituţie astenică, păr brunet tuns scurt, ten măsliniu, faţă ovală, ochi căprui. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip blugi 3/4 de culoare albastru, tricou roz, şapcă roşie şi era încălţată cu sandale de culoare roşie cu talpa albă.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestora sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Cartierul Austriac