fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Vali Vijelie, amendat pe litoral după o petrecere care nu respecta distanțarea socială

Vali Vijelie, amendat pe litoral după o petrecere care nu respecta distanțarea socială


O petrecere de pomină s-a încins vineri seară, în fața unui local din Năvodari, unde susţinea un concert cântărețul Vali Vijelie.

Turiştii s-au îngrămădit să asculte momentul artistic, fără să ţină seama de distanţare.

Îndată și-au făcut apariția mai multe echipaje de poliție, care au încercat să acopere muzica de petrecere cu sunetul de la sirene.

Într-un final, petrecerea s-a spart, şi atât cântăreţul, cât şi administratorul localului, au fost amendaţi.

În scenele surprinse de martori, vineri seară, se vede cum oamenii se îngrămădesc să privească momentul artistic susținut de cântărețul de manele la această terasă, fără să țină cont însă de distanțare. Cei care au imortalizat momentele spun că reprezentanții localului ar fi așezat mese pentru clienți inclusiv pe trotuar.

Petrecerea ad hoc a fost “disturbată” de mai multe echipaje de poliție, care au încercat să acopere muzica de petrecere cu sunetul sirenelor.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: „În zona Mamaia Sat mai multe persoane s-au adunat pentru a urmări interpretarea live a unui cântăreț. Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare împreună cu avertisementele verbale pentru a dispersa multuimea.”

Petrecăreții și-au pus pofta de distracție în cui și s-au retras. Cântărețul însă, dar și patronul localului, au fost amendați pentru tulburarea liniștii publice.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: „Administratorul societății respective s-a ales cu o amendă în valoare de 2500 de lei pentru organizarea de petreceri, interpretul a fost sancționat cu o amendă în valoare de o mie de lei.”

În ciuda crizei sanitare și a regulilor de distanțare socială, nu este primul astfel de episod suprins în această vară la malul mării.

În urmă cu aproximativ o săptămână, un local din Costinești, în care ar fi susținut un concert același Vali Vijelie, a fost amendat de polițiști pentru că nu ar fi respectat măsurile de protecție sanitară.

Și Vama Veche, dar și Mamaia, au servit în acest sezon drept ringuri de dans pentru petrecăreții care au mers în vacanță și au căutat distracţia cu orice preţ, fără să respecte regulile impuse de autorități.

 

Sursa: Știrile Pro TV


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac