fbpx
Portokal
Păruială, înjurături, palme și pumni împărțiți cu dărnicie sub ochii unei fetițe: bătaie între două femei din Cluj pentru un loc de parcare (VIDEO)

Păruială, înjurături, palme și pumni împărțiți cu dărnicie sub ochii unei fetițe: bătaie între două femei din Cluj pentru un loc de parcare (VIDEO)


Bătaie între două femei pe un loc de parcare, în Florești, județul Cluj. Scenele violente s-au petrecut chiar sub ochii unui copil de câțiva ani.

O femeie susţine că a fost bătută de proprietara unui salon de înfrumusețare din Florești, pentru că a reclamat faptul că i-a fost ocupat abuziv locul de parcare. Agresoarea nu a ținut cont că este însoțită de fiica ei și s-a năpustit cu pumnii și picioarele asupra victimei, chiar în stradă.

„Pe 3 septembrie, în jurul orei 13:45, am venit acasă pentru puțini timp, dar locul meu de parcare era ocupat de o mașină de Sălaj. Am pus poza cu mașina pe grupul blocului în ideea că poate se sesizează cineva și o să fie eliberat locul. Nimeni nu s-a sesizat cu nimic. Ulterior am intrat în salon și am întrebat politicos dacă știu ceva despre mașina parcată acolo. Toată lumea s-a făcut că plouă. După cinci minute o angajată a sunat-o pe pe proprietara salonului pentru a povesti întâmplarea", a spus victima, conform Monitorul de Cluj.

Femeia s-a ales cu un ochi vânăt, o buză spartă și mai multe zgârieturi la nivelul feței, motiv pentru care a decis să prezinte la un medic pentru îngrijiri. Ea și-a scos certificat medico-legal și va depune o plângere penală.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top