fbpx
 
Foto: Ziarul de Iași Foto: Ziarul de Iași

Urmărire ca-n filme pe străzile Iașului: polițiștii au tras focuri de armă. Șoferul fugar s-a oprit într-un stâlp


Şoferul unui Volkswagen Polo le-a dat de furcă poliţiştilor, după ce a refuzat să oprească la semnalele agenţilor. Forţele de ordine au tras peste 30 de focuri de armă, dar tânărul tot nu a oprit.

Un bărbat de 33 de ani a creat haos pe străzile din Iaşi, în noaptea de sâmbătă spre duminică noapte, 5/6 septembrie, în jurul orei 3.00, conducând aproximativ 7 kilometri cu poliţia pe urme, scrie „Adevărul”.   

După o urmărire ca-n filme, în care au fost trase focuri de armă, şoferul fugar a intrat într-un stâlp.    Bărbatul staţiona pe bulevardul Chimiei din Iaşi, cu motorul pornit şi avariile puse, moment în care un echipaj de Poliţie de la secţia 4 Tătăraşi a mers la şofer ca să vadă dacă are nevoie de ajutor. Poliţiştii au observat că bărbatul este incoerent şi au coborât din maşină, iar şoferul nu a stat pe gânduri şi a pus piciorul pe acceleraţie. Oamenii legii, pe urmele lui.  

Urmărirea a durat minute bune, bărbatul conducând aproximativ 7 kilometri cu poliţia pe urme. În acest timp, poliţiştii de la secţia 4 au cerut sprijinul mai multor colegi, în urmărire angajându-se 5-6 echipaje, inclusiv de la Jandarmerie şi secţia 6 de Poliţie.  

Forţele de ordine au tras peste 30 de focuri de armă, dar tânărul tot nu a oprit.

Pe strada Cerna, în cartierul Mircea cel Bătrân, fugarul s-a izbit într-un stâlp. A coborât din maşină şi a încercat să fugă, dar a fost imobilizat.   

Şoferul fugar nu consumase alcool şi avea permis de conducere. „Pacientul prezenta contuzie umăr drept, plagă înţepată umăr stâng, traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei, contuzie şi escoriaţii hemifacies drept. Fără leziuni care să necesite internare în spitalul nostru”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD.   

A fost dirijat în cursul dimineţii la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

 

Sursa: Adevărul

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Martie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31