fbpx
Print this page
Nouă migranți turci, depistați în apropierea graniței cu Ungaria

Nouă migranți turci, depistați în apropierea graniței cu Ungaria


Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat în trei autoturisme, în urma unor activităţi preventive pe linia migraţiei ilegale, nouă cetăţeni turci care nu își justificau prezență în zonă.

Luni, 14 septembrie, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac - I.T.P.F. Oradea, aflaţi în misiune în zona de competenţă, au desfăşurat mai multe activităţi preventive pe linia migraţiei ilegale, în cadrul cărora au oprit în trafic pentru verificări trei autoturisme.

Poliţiştii de frontieră au constatat că în autoturismele oprite pentru control se aflau ca pasageri nouă cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Având suspiciuni cu privire la scopul real al prezenţei în apropierea graniţei cu Ungaria, aceştia au fost conduşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Turcia, cu vârste cuprinse între de 18 şi 24 de ani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare