fbpx
Copil de 6 ani, lovit grav la școală: mai mulți elevi au aruncat o bancă peste el

Copil de 6 ani, lovit grav la școală: mai mulți elevi au aruncat o bancă peste el


Caz grav în județul Giurgiu. Un copil de 6 ani a fost îmbrâncit la școală, în pauză, de mai mulți elevi, iar după ce a căzut la pământ aceștia au aruncat și o bancă peste el.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă în localitatea Bucşani, judeţul Giurgiu. Ionuţ are 6 ani şi este elev în clasa pregătitoare. Într-o pauză, Ionuţ a fost îmbrâncit cu alţi elevi, s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de podea. Agresorii nu s-au oprit aici. Au răsturnat peste el o bancă veche, ruginită. Copilul a rămas întins la pământ, într-o baltă de sânge. Colegii lui au alertat-o pe educatoare. În loc să cheme ambulanţa, educatoarea l-a chemat pe soţul ei, iar bărbatul a anunţat familia copilului.

La şcoală a venit sora copilului care l-a găsit pe Ionuţ cu un pansament cu betadină pus pe faţă. Soţul educatoarei l-a dus pe copilul lovit şi pe sora lui la spital în Bolintin, dar cum acolo este spital pentru pacienţi cu COVID-19, nu au fost primiţi. Aşa că elevul lovit şi sora lui au fost lăsaţi de soţul învăţătoarei în faţa sediului ISU.

„Băiatul se simte bine acum. Dar este umflat la faţă. Băiatul a fost trimis acasă după ce l-au cusut. Medicii au spus că va rămâne cu urmări", a declarat Alina Albu, sora băiatului lovit la şcoală.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top