fbpx
Au încurcat cadavrele! Un pacient cu COVID care a decedat va fi deshumat după ce a fost îngropat de o altă familie

Au încurcat cadavrele! Un pacient cu COVID care a decedat va fi deshumat după ce a fost îngropat de o altă familie


Un bărbat din județul Satu Mare, care a murit din cauza noului coronavirus, a fost înmormântat din greșeală de o altă familie. Încurcătura s-a produs la spital, la morgă. Etichetele au fost puse greșit pe cadavre, scrie Digi24.

Încurcătura s-a produs miercuri, atunci când frigiderul de la morga din Carei s-a defectat și toate cele trei cadavre care se aflau în acel moment în morga spitalului au fost mutate într-o altă încăpere. Etichetele cu numele cadavrelor ar fi căzut, iar angajatul ar fi omis să mai pună alte etichete cu numele trupurilor.

În cursul dimineții de joi, familia unei femei de 80 de ani care se număra printre cei decedați s-a prezentat la morga spitalului pentru a ridica trupul. Pentru că toate cele trei cadavre erau purtătoare ale noului coronavirus, identificarea se face mai greu, astfel că familia a plecat acasă cu trupul unui bărbat, fără ca măcar să-și dea seama. Bărbatul respectiv a fost deja înmormântat de respectiva familie.

Descoperirea a fost făcută abia în cursul dimineții de vineri, când familia bărbatului înmormântat în greșeală s-a prezentat la morga spitalului pentru a ridica trupul decedatului.

În momentul în care conducerea spitalului a sesizat greșeala, a alertat autoritățile, pentru că trupul bărbatului înmormântat din greșeală trebuie să fie acum deshumat.

În acest moment, este în desfășurare o anchetă internă la spital, iar angajatul care a făcut greșeala va fi adus în fața unei comisii speciale și va fi sancționat.

Potrivit presei locale, cel înmormântat din greșeală era preot și avea 53 de ani.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top