fbpx
Tâlhar extrem de periculos, reținut după două săptămâni de căutări: tânără violată și jefuită în propriul apartament

Tâlhar extrem de periculos, reținut după două săptămâni de căutări: tânără violată și jefuită în propriul apartament


Polițiștii au reținut un bărbat de 40 de ani acuzat că a intrat noaptea într-o locuinţă din Capitală, a violat o tânără şi i-a luat banii. Câteva zile mai târziu, tot noaptea, el a intrat peste o altă persoană în casă, pe care a amenințat-o cu cuțitul și i-a furat bijuteriile.

Potrivit Poliției Capitalei, luni, bărbatul a fost reținut pentru viol şi tâlhărie în formă calificată.

În dimineaţa de 3 septembrie, în jurul orei 05.30, prin apel 112, poliţiştii au fost sesizaţi de către o persoană că fiica sa, majoră, care era singură în casă, a fost agresată sexual şi i-au fost furați banii, de către un bărbat necunoscut care purta mască.

Primele date arată că bărbatul ar fi pătruns în apartamentul situat la etajul 1, prin escaladarea unei ferestre ce fusese lăsată deschisă. El a amenințat-o cu un obiect ascuţit pe tânăra aflată în casă, a agresat-o sexual şi i-a furat banii.

În după amiaza de 7 septembrie, la o subunitate de poliţie s-au prezentat două persoane, soţ şi soţie, care au reclamat că în noaptea de 5/6 septembrie un bărbat necunoscut a pătruns în locuinţa unei rude apropiate, apartament situat la parter, a amenințat-o pe victimă și i-a furat bijuteriile pe care le purta.

„Din exploatarea materialului probator a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 40 de ani, cunoscut cu preocupări infracţionale, ar fi pătruns în locuinţele persoanelor vătămate. Astfel, în după-amiaza de 21 septembrie, bărbatul a fost depistat şi dus la audieri, iar la adresa unde locuia a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă”, spun reprezentanții Poliției Capitalei.

 

Sursa: HotNews


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top