fbpx
Portokal
Tragedie în Dolj: doi copii și o femeie au ars de vii în casă

Tragedie în Dolj: doi copii și o femeie au ars de vii în casă


O casă din Dolj a luat foc în noaptea de marţi spre miercuri. Doi copii, în vârstă de 3 şi 4 ani, au fost arşi de vii. Şi o femeie de 52 de ani şi-a pierdut viaţa în urma incendiului din Băileşti.

Focul a pornit de la folosirea incorectă a instalaţiei de căldură, într-un bloc din oraș. Mai multe persoane au fost evacuate.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltenia” al județului Dolj a fost anunțat printr-un apel 112, la ora 3.44, cu privire la producerea unui incendiu într-un apartament dintr-un bloc de locuințe din municipiul Băilești, strada General Ghenescu.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii ISU Dolj, la locul intervenției au fost trimise imediat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță de la subunitatea de pompieri din localitate, precum și alte două ambulanțe de la serviciul județean de ambulanță, acțiunile de intervenție fiind coordonate de către comandantul subunității de pompieri din municipiul Băilești.

Ajunși la fața locului, pompierii au observat că incendiul se manifesta generalizat la un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc de locuințe cu patru etaje.

„Un număr de șase locatari deja se auto-evacuaseră din bloc, echipajele de intervenție procedând în primă instanță la căutarea și salvarea celorlalți locatari, pompierii evacuând în afara imobilului alte 10 persoane (7 adulți și 3 copii). Dintre acestea, trei persoane (un adult și doi copii) care au fost găsite în apartamentul incendiat, în stare de inconștiență, din cauza intoxicației cu fum, au necesitat efectuarea imediată a manevrelor de resuscitare. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de prim ajutor medical de urgență, cele trei persoane nu au supraviețuit", au transmis cei de la ISU Dolj.

Incendiul a fost stins de pompieri si nu au fost afectate și alte apartamente din imobil.

Cauza incendiului este utilizarea instalației electrice aferentă clădirii de locuit în mod necorespunzător (conductori electrici improvizați), au mai spus cei de la ISU.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top