fbpx
A murit Asan Amet, supranumit „Regele Maradoniștilor”, interlopul care a provocat cea mai mare bătaie de stradă din Bucureşti

A murit Asan Amet, supranumit „Regele Maradoniștilor”, interlopul care a provocat cea mai mare bătaie de stradă din Bucureşti


Asan Amet, unul dintre cei mai cunoscuți infractori bucureșteni, care reușise să se impună în lumea interlopă cu mult înainte de Revoluția din 1989, a murit, miercuri, în urma unui atac de cord.

Asan Amet suferea de mai multe afecțiuni cronice, unele dobândite ca urmare a lungilor ani petrecuți în spatele gratiilor, atât în țară cât și în străinătate.

Asan Amet a fost una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea interlopă. Încă de la începutul anilor '80 a început să devină celebru printre cei care înșelau în special cetățenii străini pe care îi întâlneau în preajma marilor hoteluri din centru, scrie SpyNews. Metoda preferată a lui Asan Amet era așa-numita „maradona", dar, odată cu trecerea anilor, devenise un infractor din ce în ce mai oportunist și nu refuza aproape niciun fel de faptă penală.

În 2010, Asan Amet a provocat o adevărată bătălie, așa cum nu s-a mai văzut în ultimii ani pe o stradă din București. Atunci, a fost desemnat să meargă să ridice banii obținuți în urma unei recuperări comandate de patronul unei carmangerii. Era vorba despre aproximativ 30.000 de euro, bani pe care acesta trebuia să-i predea liderilor Clanului Sportivilor. Asan Amet a jucat însă toţi banii la cazino şi a declanșat celebra bătaie din Strada Maria Lăzărescu, din zona Apărătorii Patriei, situată în sectorul 4. Scandalul, în timpul căruia „sportivii" au tras cu pistoalele, au aruncat cu pietre și au distrus autoturisme, s-a lăsat, în cele din urmă, cu mai multe condamnări.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top