fbpx
Portokal
Momente de violență extremă în București: suporterii CSA Steaua București, încătușați de trupele speciale (VIDEO)

Momente de violență extremă în București: suporterii CSA Steaua București, încătușați de trupele speciale (VIDEO)


Momente de violență extremă au avut loc la metroul din Capitală, acolo unde mai mulți suporteri au fost scoși din garnitura de tren și încătușați pe peron de către trupele speciale.

Suporterii făceau parte din galeria echipei de fotbal CSA Steaua București și aveau asupra lor fumigene, dar și mai multe arme albe, potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei.

Conflictul a pornit atunci când două grupuri de suporteri dinamovişti şi stelişti s-au strâns vineri în faţa stadionului Dinamo, unde Dinamo II a întâlnit CSA Steaua în Liga a III-a, trasmite News.ro.

Jandarmii au intervenit, iar suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Doi jandarmi au fost loviţi la staţia de metrou Ştefan cel Mare.

 

„În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamovişti şi un grup de aproximativ 100 de suporteri stelişti. În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri şi dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forţele de ordine. Grupul de suporteri stelişti au revenit în staţia de metrou Ştefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviţi fiind necesară intervenţia pentru imobilizarea şi reţinerea agresorilor”, a anunţat Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Intervenția jandarmilor la metrou a fost filmată de mai mulți martori, iar imaginile au fost postate pe rețelele sociale.

 

În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secţia de poliţie, în vederea luării măsurilor legale.

În prezent se fac verificări inclusiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top