fbpx
Cinci marocani, prinși pe „fâșia verde”, la frontiera cu Bulgaria

Cinci marocani, prinși pe „fâșia verde”, la frontiera cu Bulgaria


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat cu ajutorul autospecialei de termoviziune, cinci cetățeni din Maroc, care încercau să intre ilegal în România din Bulgaria, pe la frontiera „verde”.

Duminică, în jurul orei 06.00 poliţiştii de frontieră din Negru Vodă, județul Constanța, au observat cu ajutorul autospecialei de termoviziune, în apropierea frontierei de stat, cinci persoane care nu îşi justificau prezenţa în zonă, mergând dinspre frontieră către interior.

Imediat, polițiștii de frontieră s-au deplasat în zonă, iar cu sprijinul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație au descoperit, ascunși într-o lizieră din apropierea localității Măgura, cinci persoane de sex masculin.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului, iar în cadrul primelor verificări, s-a stabilit că cei cinci bărbați sunt cetățeni Maroc, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani. La cercetări, cei cinci au declarat că intenţionau să intre ilegal în România cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cetăţenii marocani fiind preluaţi, conform acordului de readmisie româno-bulgar, de către Poliţia de Frontieră Bulgară  în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top