fbpx
Portokal
Răzbunare între frați: un bărbat i-a înfipt surorii sale o furcă în cap

Răzbunare între frați: un bărbat i-a înfipt surorii sale o furcă în cap


Scene absolut şocante pe o stradă din localitatea Crâmpoia, judeţul Olt. Un bărbat de 35 ani şi-a lovit sora cu o furcă, în zona capului, în urma unor certuri. Bărbatul a fost reţinut, iar femeia a fost transportată în stare gravă al spital, cu leziuni deosebit de grave, care au determinat transferul pacientei de la spitalul din Slatina la Craiova, scrie „Adevărul”.  

„A fost un conflict între membrii familiei, iar pe fondul acestuia inculpatul a exercitat acte de violenţă fizică asupra surorii sale, care se deplasa pe drumul comunal, împrejurare în care i-a înfipt o furcă în cap, i-a pătruns în zona craniană, respectiv parietal, iar leziunile produse i-au pus în primejdie viaţa. Victima a fost dusă la Spitalul Slatina, pentru îngrijiri medicale”, a declarat Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru publicaţia Eveniment de Olt.

Bărbatul îşi creştea singur cei doi copii, doi băieţi în vârstă de 9, respectiv 11 ani, astfel că au fost solicitaţi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului Olt, pentru ca minorii să fie preluaţi în siguranţă.

Ancheta socială va stabili care este cea mai bună soluţie pentru minorii rămaşi fără părintele care îi îngrijea.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top