fbpx
Portokal
Basarabean prins cu două cărți de identitate românești false, la Sculeni

Basarabean prins cu două cărți de identitate românești false, la Sculeni


Poliţiştii de frontieră din Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat asupra căruia au fost descoperite două cărţi de identitate cu însemnele autorităților române, despre care există suspiciuni că ar fi false.

Luni, 5 octombrie a.c., în jurul orei 21.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, ca pasager într-un microbuz, un cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 33 de ani.

„Deoarece colegii noștri au avut suspiciuni cu privire la scopul declarat al călătoriei, a fost efectuat un control amănunţit, ocazie cu care au fost descoperite asupra persoanei două cărţi de identitate, având însemnele autorităţilor române. Astfel, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au stabilit faptul că documentele nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, acestea fiind false.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat una dintre cărţile de identitate descoperite la controlul de frontieră de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, plătind suma de 250 de euro şi intenţiona să o folosească în Germania. Cea de a doua aparţine unui prieten, aflat în Germania”, arată reprezentanții ITPF Iași.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top