fbpx
Imagini halucinante: femeie fără mască, târâtă de polițiști pe jos mai mulți metri până la ambulanță după ce a refuzat să se legitimeze (VIDEO)

Imagini halucinante: femeie fără mască, târâtă de polițiști pe jos mai mulți metri până la ambulanță după ce a refuzat să se legitimeze (VIDEO)


Scene violente la Cluj-Napoca. O femeie a fost târâtă pe jos mai mulţi metri de câţiva poliţişti şi băgată cu forța într-o ambulanţă. Martorii incidentului au povestit că femeia nu purta mască de protecție şi că a refuzat să se legitimeze atunci când a fost abordată de oamenii legii.

Scena cu femeia trasă pe jos de polițiști a fost filmată de la balcon de un clujean. Imaginile postate pe Facebook sunt descrise cu mesajul „Tind să cred că nepurtarea măştii este cauza. Mai multe detalii nu ştiu".

Reprezentanţii Poliţiei Cluj au transmis, însă, că femeia care nu purta mască și a refuzat să se legitimeze a fost băgată în ambulanţă și dusă la spital fiindcă i s-a făcut rău.

Imaginile au devenit virale în scurt timp şi i-au împărţit în două tabere pe internauţi. Unii au remarcat brutalitatea poliţiştilor, care au tratat femeia ca pe un răufăctor. Alții, în schimb, le-au găsit scuze oamenilor legii pentru comportamentul violent pe motiv că femeia a încălcat restricţiile impuse de pandemia de coronavirus.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top