fbpx
Portokal
Răsturnare de situație în cazul polițistului din Lugoj înjunghiat în picior: agresorul este, de fapt, victima. Procurorii au intrat pe fir  (VIDEO)

Răsturnare de situație în cazul polițistului din Lugoj înjunghiat în picior: agresorul este, de fapt, victima. Procurorii au intrat pe fir (VIDEO)


Bărbatul care a înjunghiat un polițist în picior pentru că i s-a atras atenția că nu poartă mască ar fi fost, de fapt, bătut de echipajul de poliție din Lugoj, iar omul legii s-ar fi tăiat singur în cuțitul pe care individul îl folosea la niște lucrări.

Incidentul de marți a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar bărbatul este de fapt agresat de echipajul de poliție. Omul legii a fost rănit accidental în timp ce îl brusca pe bărbat, scrie Timiș Online.

Bărbatul cercetat pentru că l-ar fi agresat pe polițist era un muncitor al societății de apă-canal care făcea lucrări la rețeaua din zonă.

Omul avea în mână un cuțit și tăia o bucată de lemn în momentul în care a fost observat de echipajul de poliție că nu purta mască.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum muncitorul le arată oamenilor legii că lucrează în groapă și se duce și își pune pe față o mască.

Polițiștii trag mașina pe dreapta, coboară și se îndreaptă spre muncitor, iar după o discuție scurtă unul dintre agenți începe să îl bruscheze. Îl înghesuie pe acesta în peretele unei case și începe apoi să îl lovească cu pumnul în burtă.

În tot timpul agresiunii, muncitorul nu dă semne de agresivitate și ține cât mai departe de omul legii cuțitul pe care îl are în mână.

Bărbatul este apoi apucat de mâini de cei doi agenți și este aproape târât spre mașina de poliție unde mai primește câteva lovituri.

Polițistul a fost rănit de fapt în timp ce îl brusca pe bărbatul care ținea cuțitul în mână, iar rănile suferite de el sunt superficiale.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, însă reprezentanții IPJ Timiș anunță că după apariția imaginilor în spațiul public fac și ei cercetări disciplinare.

„Referitor la imaginile video, ce privesc modul de acțiune al unui polițist din Lugoj, facem precizarea că evenimentul este în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru a efectua cercetări conform competențelor. De asemenea, conducerea I.P.J Timiș a dispus efectuarea de verificări, prin intermediul Biroului Control Intern, pentru analizarea modului de intervenție a polițiștilor. În funcție de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecință”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top