fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Monstrul din Ciurea: ieșeancă ucisă în bătaie și lăsată să zacă 2 zile în casa unui bărbat paralizat

Monstrul din Ciurea: ieșeancă ucisă în bătaie și lăsată să zacă 2 zile în casa unui bărbat paralizat


Este anchetă într-o comună din Iași, unde o femeie a fost găsită moartă în casa unei cunoștințe. Victima ar fi agonizat două zile după o bătaie cruntă, iar în cele din urmă și-a pierdut viața.

Suspectul principal, care este prieten cu proprietarul locuinței în care s-a întâmplat nenorocirea, și-a recunoscut parțial faptele și a fost încătușat.

Femeia de 54 de ani a fost găsită moartă într-o casă din comuna Ciurea, judeţul Iaşi. Acolo făcea curăţenie şi îl ajuta pe proprietar, un bărbat paralizat, în vârstă de 56 de ani.

Duminică, în casa acestuia a venit un vecin, care, după o altercaţie cu femeia, ar fi bătut-o crunt şi a lăsat-o să zacă neajutorată. În scurt timp, aceasta şi-a dat ultima suflare, chiar sub ochii proprietarului, care a asistat neputincios la întreaga scenă.

Un alt vecin, venit după câteva zile în vizită la bărbatul paralizat, a găsit-o pe femeie şi a alertat poliţia.

Mihaela Apostol, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi: „În urma agresiunii suferite, victimei nu i s-au acordat îngrijiri şi nu a fost solicitată ambulanța, astfel că starea i s-a agravat”.

Vecinii spun că victima ar mai fi fost agresată în aceeaşi locuinţă şi altădată.

Aseară, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat pentru omor, riscă până la 20 de ani de închisoare.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top