fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: ZDI Foto: ZDI

Tinere care ofereau servicii sexuale, sechestrate într-un apartament din Iași: trei bărbați, încătușați și duși la audieri


Două tinere au fost sechestrate, aseară, într-un apartament din cartierul ieșean Păcurari. Imobilul în care se aflau a fost înconjurat de polițiști. Cele două fete au fost eliberate într-un final de oamenii legii.

Luni seara, în jurul orei 23.00, la 112 s-a primit un apel telefonic în care o femeie anunța faptul că sora ei a fost sechestrată într-un apartament din Păcurari, la etajul doi al unui imobil neprecizat.

Imediat, mai multe echipaje de poliție, însoțite de mascați, s-au deplasat la fața locului. În momentul în care polițiștii au ajuns la ușa apartamentului în care bănuiau că se aflau cele două tinere, din interior s-au auzit strigăte de ajutor însă proprietarii nu au dorit să deschidă. În final, polițiștii au reușit să intre în apartament și au încătușat trei bărbați, dintre care unul de 15 ani, unul de 42 și altul de 37. Aceștia țineau sechestrate două tinere din Galați, în vârsă de 17 și 21 de ani.

 „Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol. Doi bărbaţi şi un tânăr, toţi din municipiul Iaşi, bănuiţi de comiterea faptelor au fost conduşi la cercetări.

În noaptea de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o persoană din judeţul Galaţi, despre faptul că sora sa, care se află pe raza municipiului Iaşi cu alte două prietene, nu mai răspunde la telefon.

Poliţiştii au demarat cu operativitate verificările şi investigaţiile, stabilind că în aceeaşi seară, două dintre cele trei tinere, după ce ar fi dat anunţ la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, ar fi fost contactate de un bărbat, pentru a merge la o locaţie, de pe raza municipiul Iaşi. Ulterior, acestea nu au mai răspuns la apeluri.

Una dintre tinere, în timp ce s-ar fi aflat în imobilul de pe raza municipiului Iaşi, ar fi reuşit să trimită un sms prietenei sale, prin care o informa că este într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc, în apropierea unui magazin, fără să cunoască cu exactitate adresa.

Imediat, poliţiştii au trecut la verificarea zonei indicate, identificând apartamentul în care se aflau fetele. Iniţial, bărbaţii au refuzat să le deschidă uşa poliţiştilor, dar când li s-a comunicat că se va folosi forţa pentru pătrundere, s-au conformat solicitării.

Cele două tinere erau speriate, dar au fost liniştite de poliţişti care le-au transmis că sunt în siguranţă.

Cei trei bărbaţi au conduşi la cercetări, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, se arată în comunicatul IPJ Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac