fbpx
 
Foto: Instagram Foto: Instagram

Monolit misterios, descoperit din elicopter într-o regiune izolată din Utah


Un monolit misterios a fost descoperit într-o zonă izolată a statului american Utah de câțiva funcționari publici care numărau oi sălbatice din elicopter, scrie Guardian.

Structura, care are o înălțime de aproximativ 3 metri, pare înfiptă în pământ. Monolitul este făcut din metal, iar strălucirea sa contrastează puternic cu rocile de culoare roșiatică din jurul său.

Pilotul elicopterului, Bret Hutchings, a afirmat că „este cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut în toți anii mei de zbor”.

„Unul dintre biologi l-a văzut, când zburam chiar deasupra lui. Mi-a zis ‘hei, hei, hei, întoarce, întoarce!’ Și eu l-am întrebat ‘Ce este?’. Iar el mi-a zis: ‘E o chestie acolo, înapoi, trebuie să mergem să ne uităm la ea’”, a povestit Hutchings.

Reprezentanții unității de patrulare din Utah au făcut publice imagini cu monolitul, dar și cu oile sălbatice din apropiere.

Pilotul de elicopter a spus că obiectul pare făcut de mâna omului și înfipt bine în sol, nu aruncat din zbor.

„Presupun că este vorba de un artist din noul val sau, poate, cineva care a fost mare fan al (filmului) 2001: Odiseea Spațială”, a adăugat acesta.

Monolitul și amplasamentul său seamănă evident cu faimoasa scenă din pelicula lui Stanley Kubrick din 1968, în care un grup de maimuțe dau peste un monolit enorm.

 

Sursa: HotNews


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30